![]() |
Re: Otkacena (electro) pesma!!
jedan od boljih lyricsa u poslednje vreme, a malo je i tuzna pesma (original)
|
Quote:
|
jos bih dodao da je spot za orig. verziju odlican, prava skola osamdesetih, sve je "by the book"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Al eto nisu bas nio stvari za poredjenje. Jbg. ljudio meni je ovo dooosadno, i to prilichno. Sve je to lepo, i taj masan kick, i "prosto" a mocno i masno, ali dosadno. Nemoj se ljutis DaBear, nije ovo bio attack na tebe lichno (mada imam utisak da ti to lichno shvatash)... |
Quote:
ali valjda svi ljudi imaju drugaciju percepciju neke muzike. Pesma kida! Nije komerc, ali ce postati jer taj zvuk je ono sto se sledece desava na sceni. Kazem da nije komerc jer vrtim tu stvar vec sigurno godinu dana i uvek je bila super reakcija na nju ali valjda niko nije znao sta je, tek sada kada su uradili spot polako krece da se dize |
Ja se nerazumem u te neke terminologije, Hous, Electro Hous itd!
Meni se ovo strasno dopada, i ja to vidim kao neki R&B MINIMAL (tako se meni cini). |
jos jedan nacin da se nekada originalan zvuk iskoristi u komercijalne svrhe.
probacu da ne upotrebljavam tezu terminologiju... dosta mi je ljudi koji kradu i koji u trenutno popularan pravac (r'n'b) ubacuju electro jer nemaju ideja. |
Ja sam mator covek, pa mi te terminologije pravaca nisu bas najjasnije. Pa me interesuje sta je ovde ukradeno i od koga?
Meni se dopada ova pesma! |
| All times are GMT +1. The time now is 12:17 PM. |