![]() |
Re: Spectrasonic's Trilian
Majestic je tata... samo mu je engine truba. Probaj Vir2 Basis... on je losiji od majestica, ali leze u miks odlicno... i nije veliki...
Koliko pojedinacni preset (prosecni) na Trilianu guta memorije? |
Quote:
Ko ume , ume ..... ko ne ume uvek ce mu nesto smetati .... |
Quote:
|
Quote:
edit: Aha, ipak me ne mrzi... ;) Evo ga... |
Quote:
Dragi moj druze .... Retko menjam misljenja , a kao sto vidis i u linku koji si tagovao , prica se o naj omiljenijim instrumentima ...... za bas sam rekao da je Trilogy ... i napisao sam 3. Bas gitara .... Trilogy ..... ( uopste mi nije jasno kako ljudi ne mogu da ga spakuju u mix :shock::confused: ) sto znaci da mi i dalje nije jasno kako NE MOZETE da ga spakujete u mix .... a i potpuno sam siguran da to nisam nikome rekao uzivo .... Ono sto mislim je da ste se previse navikli na zvuk aranzera ... i da je to glavni problem ... |
Quote:
ucitavao u fl studiu. |
Oprosti Max molim te... :)
Ovaj sam post trazio, slucajno sam naleteo na njega eto bas pre neki dan, greskom postavih onaj gore... http://www.rumski.com/forum/showthre...ht=trilogy+max To si isto i meni rekao prosle godine... :) S tobom se bar uvek slazem, ti si razuman momak, zacudih se na momenat otkud to da si promenio misljenje... :) |
Quote:
Od tada sam uradio desetine mixeva sa njim i bio je super . Lepo se da srediti sa UAD Fairchildom i malo eq a ..... Dakle da rezimiramo .... Trilogi ju nista ne smeta da se lepo smiksa . Treba samo znati .... |
Ma pricali smo mi o tome i prosle godine, ali nije bitno, slazem se... :) Svi se nesto zale, niko da nesto nauci... Mandusic Vuk je uvek resenje, sve je u znanju...
Ipak, Trilogy je prilicno nekonkrretan i neinspirativan pri samoj svirci, a to je dosta bitno kad moras da odglumis zivi instrument... Ako je Trilian zapravo Trilogy sa vise artikulacija i semplova, onda zaista nije trebalo... Ako je pak konkretniji od njega, kao sto i zvuci na onim snimcima na sajtu, ljudi iz Spectrasonics-a su dakle bili svesni gde je bio problem sa starim instrumentom... :) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:44 AM. |