![]() |
Re: Otkacena (electro) pesma!!
melodija i zvuci
|
A zoo, nisam cuo original!
|
Quote:
|
Slicni zvuci, pa svi koriste slicne zvuke, a ima i mnogo stvari koje lice jos odavno.
Cold Play lici na U2, a ovi opet negde na Floyd-e i da ne nabrajam dalje. A svi imaju bubanj, bas i gitare (nekada vise a nekada manje slicne)! |
meni vise smeta sto ljudi kradu ideje iz muzike koja je inovativna i nikad nije bila preterano komercijalna, nebitno da li se radi o electru ili nekom drugom underground pravcu gde je taj sklop zvukova imao smisao i gde je neko ugradio sebe i izneo iskreno svoja osecanja kroz tu muziku, da bi neko kasnije zbog zarade to isto ili slicno pokrao i upakovao u vecini prihvatljiv format.
|
Quote:
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Sta naprica? Ja sam upoznao tone dance producenata u Londonu - od ljutih underground do komerc-chart likove. NIKO tu ne prica o "osecanjima"!!?? Jedini cilj je da se masa napali na pesmu ili remix i da to prodje dobro, da bi mogli da se bolje bookiraju za tezge / naplate veci honorar za miks / da ih puste na radiju ili stave na neku jaku (komerc) kompilaciju!!! veruj mi - nema tu nikakvih osecanja !!! Alo..? Club scena!! To je samo sex, droga i alkohol....nema cak ni rock'n'rolla...samo noga da bije !!! PS Konkretno - ova pesma (original) nebi prosla ovako dobro da nije bilo tog remixa! I ko je tu pokrao koga?? Ljudi uradili remix, koji je bolje prosao nego original..?? |
vidis, tu je razlika izmedju tebe i mene, ja nisam zakleti materijalista.
|
nidje veze sa electrom ili electrohouse-om, sta ste vi izbrkali, ja kliknuo i smorio se ko puzh!!!! ovo neki gej trek!
|
Quote:
|
ziveo timbalend (hulahop cokule) !
u debelog crnju slepo verujemo |
| All times are GMT +1. The time now is 06:30 AM. |