|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
...a tek Valjevske ?urke...
![]() bilo nekad... Nostalgie...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Vibrator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Bilo bi lepo da se ukljuce ljudi iz susednih zemalja (HR, SLO, BIH, MK...).
Da cujemo, kakva je situacija u komsiluku... da kukamo zajedno
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
meni je tog "kukanja" muka odavno sve je to kool veoma lepe uspomene mi ostaju al' dzabe da pricas to nekome mladjem kad misli da je sad bolje nego sto je pre bilo ... mnogo toga lepog su propustili ...
Last edited by alavuk; 29-08-2006 at 12:02 PM. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
Mislio sam na trenutnu situaciju... u nas ![]() Kakva su iskustva sa izdavanjem elektronike u okruzenju...? Poz |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
pa koliko sam upucen i nije toliko losija od nas sem sto su hrvati malo kao i uvek ispred nas (dundov,carl marx , pero fullhouse ...) za electro tu je n-ter iz crobot ekipe ,makedoniju znam da goran kan nesto "muti" sa mark williamsom,bosanci tu i tamo ima ih ... selmir omazic je izdao nesto na unknow forces , a da ipak i mi imamo neka izdanja preko idemo hronoloski za techno uglavnom alex marinkovic (2 izdanja na isophlux rec.) 2000, dj zohar (armalyte,energie industries,blackout audio na svakom po jedno izdanje ja mislim)2001/2002, nastic po meni najbolje sto je uradio za sad devil in my pants 2003-e, neki zoran iz panceva za advanced records prosle godine,shoxy -ignition sequence ja mislim takodje pocetkom prosle godine,C4 za betamax 02 u martu ove godine ... sloveniju sam namerno iskljucio jer je izlishno pricati o tome ...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
Jel se to tamo prodaje na trafikama, k`o grand, ili je isto ilegala? U stvari, vise sam mislio na komercijalniju neku pricu a da nije kolonija
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
http://www.project-symbiosis.com/lab...php?go=relases Last edited by R A V E N; 13-11-2006 at 03:31 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|