|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
brate system of a down je iz jermenije.. sve je moguce...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Zasto prilikom izdavanja ne mozes da kazes da si sve odradio sa hardverom i da nisi koristio softver?
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
Quote:
Ipak, imaj na umu da se ni oni ne zakopčavaju od pozadi. Izve?bano uvo će čuti ?ta si programirao, da li si seckao u kompu... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Quote:
Caka je da ako neko zapravo i pita za softver, obično pita studio u kome je rađeno. Dakle, ako ka?e? da si sve snimao u studiju "Tralala" na Madagaskaru, neće tebe niko juriti za softvere nego taj studio. Ako pak ka?e? da si snimao kod kuće u svom studiju, onda bi valjda trebalo da doka?e? da ima? taj hardver... Mislim, to je već potpuno neverovatno. Neko bi morao da se ba? navrzne na tebe pa da te tako ganja. Sa druge strane, nije nemoguće da će nekada neko hteti da poganja neki bend sa ovih prostora čisto kao primer jer znaju da se ovde uglavnom koriste piratski softveri. ?to se mene tiče, mislim da bi bilo lepo da svako ko uspe da zaradi malo ozbiljnije pare napolju zaista i kupi bar neki originalan softver. Pristojno je, zar ne? Ako jednog dana počne? da ?ivi? od tantijema (ako bude? imao izdanje koje se ozbiljno prodaje i pu?ta), počeće piraterija da ti ide na ?ivce, jer će? zbog nje i ti gubiti novac. Pa čisto radi po?tovanja principa... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Mali dodatak.
Sve ovo oko legalnog softvera važi samo ako oni preuzimaju direktno master od tebe. Ako, pak, snimaš samo demo, pa ćeš kod njih negde snimati "za stvarno" sve izova - onda te niko ništa ne pita. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ovo sam pitao jer me je odavno interesovalo, cisto teorijski. poz
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
eto koliko pazljivo citas!! NJIHOVE PRADEDE SU JERMENSKOG POREKLA!!!! A oni su svi iz LA-a, rodjeni tamo.. Boze kakav svet! Pa TATU su iz Rusije, pa su pocepali,,,imai Rumuna koji su imali No1 u Evropi pre par godina, sve moze...Ajde, sta cekamo! PS, pa eto, pobedismo na Evroviziji, sta vise??
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
Ranih 80-tih sam razgovarao sa Ahmet Ertegun-om iz Atlantic-a, koji je svojevremeno bio najotvoreniji za primanje "unsolicited" materijala... Primedba koju je imao je vrlo značajna: "I cannot give you a long-distance contract."
To i dan danas važi. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|