Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 16-08-2007, 05:07 AM   #31
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Dolazi novi Prophet!

Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post
Neznam. Ovisi koliko si spajao kablove po njemu. Ili si samo slu?ao zvuk.
naravno da neznas - vsti nema veze sa pravom stvari, nemoj po tome suditi. uglavnom, spojio sam sve sto se spojit dalo. imam demo traje oko 45 minuta. super routing, feedback i modulacije ali generalno to je uvijek ista farba, uz sve to. fantastican filter, i rezonanca ali oscilatori su mi ..mali i dosadni. cijela masina ima limitirani bandwith, sto mu daje odredjeni (isti) karakter - ima rolloff na basu i navisokima nakon odredjene tocke. nemoze ic jako visoko i ostro, a ni radit pravu bascinu.

ako hoces raditi soundtrack za neki "after nuclear war" futuristic film sa srusenim zgradama i ostacima civilizacije.. to je to.

odlican za processing audia u neki bolesni lo-fi. za to bi ga imao, al ne za te pare. moze se to i jeftinije raditi.

neznam sto trazis u monofoniku, ali za klasicni diskretni debeli topli zvuk 70tih najbolje uz moog, a ponekad i bolje od mooga, sto sam cuo, jest ARP. to je stvarno prekrasan zvuk. imas jos OB-1 i SEM .. i to je to. ostaju samo modulari. sve ostalo jest IC.

ajd Rogina mos li ti jedan post napravit ovdje da se ne hvalis nesto ?

majko moja .. ok imas minimoog, shvatili smo. ajd sad idi radi s njim neku mjuzu. od "imanja" i drk*nja slaba vajda. a kolko sam zadnje provjerio, pice se bas i ne pale na to, daklem jedino neka mjuza ima smisla..

don ocigledno (zasad) cilja na neki deblji mono do ispod soma eura, pa je pricat o miniju suvisno. ko ono, kupim bmw, pa mi ti dodjes i pricas kako nema do tvog ferrarija..

Monopoly je je*eni ubod, nema sta. mislim da ti Ms20 ne treba, al dobro.. probaj. i mene je kopkalo da ga kupim dok nisam naletio na ovaj od Relisa..

clusterchord is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules