|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |||||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
Osoba A: "Gledam da kupim domaću čokoladu, radije nego stranu" Pametnjaković "Šta ku..c ti kao tu nešto isteruješ principe, a? A garant kući sanjaš Milku" Pametnjaković: "Pevaljka xxx je do jaja riba jer ima velike sise" Osoba A: "Meni se uopšte ne sviđa, čak mi je odbojna" osoba B: "Ni meni, ne bih je pipnuo" Pametnjaković "ma važi folirate se a da vam dođe i skine gaće, usrali bi se" Itd itd. Elem, nema problema, ako ti lično misliš da držanje određenih principa nema smisla, to je tvoje, ali mani se priče u kojoj su drugi glupi, nerealni, ili se foliraju kad se ti drugi drže nekih svojih principa. Dakle, naravno da ne bih pipnuo Cecu ni štapom, da ne bih svirao na njenoj ploči i da ne bih snimao u njenom studiju. Ako misliš da sam te pogrešno procenio, i da je koren nerazumevanja u tome da ti misliš da sam neki mladi nadobudni protivnik turbofolka koji prezire Cecu jer je ona istaknuti predstavnik istog, pa si rešio da me edukuješ, ja se izvinjavam. Ti naravno, samo napred, i ako misliš da treba zaposli se kod Cece ili šta god. Quote:
Tih njenih 100 000 je imalo cenu koju ja nikad ne bih platio da sam se rodio kao žensko, ni za kakve pare. Ali različiti ljudi vrednuju različite stvari, a njen život pokazuje koje su njene vrednosti i kakva je osoba, ne moram ja da to objašnjavam. Ako bi ti radio sve ono shto je ona radila zbog para i "važnosti", svaka čast. Quote:
Pa dobro ja to onako hiperbola, parabola itd
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|