|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Nema tu dileme, ako covek voli disco, ja to postujem. Ukus je ukus!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Evo mene... ovih par dana mogu malo konobarit. Muž mi je na putu.
![]() Što naručujete?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Nemamo Lepu Brenu za 4 osobe na?alost.
No, mo?emo ponuditi Lepu Brenu za 3 osobe.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Isuse... pa ja se sjećam ove pjesme...
u pozadini svira.. http://www.jednajebrena.com/ Strašno kako izgovaraju engleski... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Mason
|
Quote:
![]() Ipak, moraš priznati da je bolji naglasak od onih zlih Rusa koji muče Ramba, kako tvrdim naglaskom, tako i batinama, noževima, strujom i rečoma kako Amerikanci ne veruju ni u šta... onda hrabri delija Rambo umornim i izmučenim glasom, na savrsenom USA Englesom kaže: "I believe in United States of America!!!"... i jeebbeee im sve po spisku! Brenu i Ramba vezuje komplexnost... i jedno i drugo je namenjeno malo intelektualnijoj publici. Ipak, ja biram Ramba... Ne samo zbog edukacije u smislu ovladavanja Engleskim jezikom, već i zbog poleta koji bevljenje tim delima daje! Uvek sam se osećao snažnim nakon gledanja njegovih filmova i to mi je jednom prilikom pomoglo da prebijem jednog cigančića koji mi je stalno otimao pare i užinu u školi! Nego... nećemo u kafani o umetnosti, već obuci mini-suknju (duge noge, za igranje), i nešto dekoltirano (vito telo, za gledanje), pa donesi turu pića... na gazdin račun ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 14-01-2008 at 02:10 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Rucnim topom krece covek na konvoj ruske vojske i sve ih pobije, nije to mala stvar...
Ipak nije to nista, ako pogledamo snalazljivog Seagala koji macem uzduz preseca strelu koja putuje ka njemu, da ne zaboravim, strala je izbacena pre nego sto je on uzeo mac, kakva brzina, kakva preciznos... Quote:
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|