Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-05-2008, 06:21 AM   #9
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Albert Hofmann

... ni kokain ne stvara fizicku zavisnost, a fizicka zavisnost od heroina se resava za prepodne... problem je, kao i kod vecine stvari, psihicke prirode tj. psihicka zavisnost... ni internet ne stvara fizicku zavisnost pa znamo da ima freak-ova koji su zavisni o istom...

@Shiva
... jedna stvar mi je bas bas zasmetala... glupo je reklamirati drogu u bilo koje svrhe... a ti si je izreklamirao, bez obzira sto si posle rekao da ne odobravas upotrebu bez strucne pomoci. Ne vidim poentu u navodjenju ljudi koji su uradjeni uradili nesto u zivotu, jer onda treba navesti i one koji su umrli pokusavajuci (a ima ih mnoogo vise)... LSD JESTE DROGA, i ne treba se zavaravati da ti od nje nece biti nista ako uzmes pravu dozu... od droge ubrzano odumiru sive celije, propadaju svi bitni organi, i to je ono sto treba napomenuti... na koji nivo covek spada u pokusaju da dodje do love za drogu, to citamo svaki dan u novinama... pritom, to nije bezanje od stvarnosti jer je to tako u 99,9999...% slucajeva.

Albertu nek je laka zemlja... reci bilo sta drugo je suvisno...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules