|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() Nema tu vise ni bolje ni losije. Sve radi ako znas i svaki sekvencer isto svira, samo je pitanje sta ti vise odgovara, a taj ti odgovor ovde niko nece moci dati , ako ga sam vec ne znas.
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Mislim da on odgovor zna
.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Koriste ga bogami i u Americi, pogotovo za postprodukciju. Eufonix-ovi proizvodi jako dobro komuniciraju sa njim. A ako mislis da je Logic skuplji od njega, onda si tek u zabludi.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
, no ipak jako puno muzičara bira Mac umjesto PC-a. Mene je čisto zanimalo da li Logic ima nekih prednosti nad Steinbergovim proizvodima. Posebno stoga ?to bi Logic 8 trebao bolje iskori?tavati vi?e memorije i jače procesore koje danas imamo, a kojih nije bilo kad su Steinberovi 3 bili najnovije verzije. A odavno sam isključio verzije 4 , jer to je jo? previ?e bugovito. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Pa generalno vazi da je Logic bolji za midi i programing. A sto je 4-ka bagovita, ja je koristim vec 2 meseca i nemam problema, doduse neradim midi, samo audio.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
@paki - puno ti hvala, ovakvi mi tekstovi i iskustva drugih muzičara jako koriste!
Ako mo?e jedno pitanje. Ukoliko se odlučim na kombinaciju Mac + Logic 8 , to će biti jedan stolni , dok bi si volio preko MidiOverLAN spojiti jo? 2-3 PC-a , da malo rasteretim Mac kad su u pitanju virtualni instrumenti i pluginovi. No po?to Logic prima samo AU , da li će to da funkcionira? Tj. da na PCjevima budu Windowsi XP sa instaliranim AU pluginovima ? |
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Ajde ljudi, budite objektivni molim vas, narocito ti Lacky
Covek hoce sistem koji je siguran, sa dobrim grooveom, da mu se OS ne rusi, da MIDI bude tacan, da DAW ima sto je moguce vise plug/inova i virtual instrumenata, da moze i na internet bez straha, a i da bude na ISTOJ PLATFORMI kao sav ozbiljan svet. NE MORAM DA NAVODIM NI PLATFORMU, ni DAW, jel' tako? (mislim da me ne pljuju ni krivog ni duznog opet)
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Govori? o Mac-u , pretpostavljam
|
|
|
|