|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 |
|
VIP Member
|
Pa, zbog toga sam i mislio da je pametno kupiti 2 preampa koji su karakterom razliciti. 7600 mi je odlicno legao na hip-hop vokale, i bilo sto sto treba da bude tvrdo, a Vintech kao jeftiniji Neve klon je mekaniji, tako da to moze da zavrsi pop vokale i ostale mekotarije
U svakom slucaju, izbjegavao bih 6176, nisam fan. Ljudima je uglavom ok, dok ne cuju poredjenje sa nekim ozbiljnijim komadom. Mada, cuo sam neke odlicne usnimke i sa njega...zavisi u cijim rukama je pot Generalno, mislim da mu fali rezolucije, nekako nije toliko detaljan.A sto se tice API 500 formata, to je daleko najpametnija kupovina, jer ne moras da istreses pare odma, nego lagano punis, a prakticno sve u 500 formatu radi odlicno. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|