|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
na kraju pesme je ozone jel tako?
gde je taj bambi![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
elem, cool je
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Jel si konkurisao sa tim remixom? Ja se nesto razboleo, posle mi se nije ni radilo.. Imam 3-4 verzije koje sam zapoceo ali nisam dovrsi.
Skidam posle pa cu bacim koment.
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
|
Quote:
juche (danas) neshto razmishljao.. kao aj skroz da je izmenim iz korena. puknem autotune na refren, pitch kao da odradim terce, pa autotune preko toga.. na bassu odsvirao glavnu liniju.. i setim se pesme koja ide iz A.. i kao u jbt kako bi aaaaa uletelo na refren..ostalo je istorija hahahahahha.. poslao sam im, al je konkurs prosho pre 10 dana valjda... ma nebitno mi je skroz... Quote:
shto se samog timbeta tiche, meni se djasvi taj tip repa.. lezi mi jednsotavno.. a flow mu je skroz laid back.. sheta po bitu levo desno napred nazad.. negativno. na kraju pesme mi pukla zica. ![]() poz hvala svima na komentima.. btw, iva drago mi da ti se djasvi.. pusa |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
ja znam daj meni bambija!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
ako znash reci sada ili zauvek cuti..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
niko nishta vishe?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Slusam na sluskama , nemam pojma kakav je original .... ali ovo je skrooooz ok
![]() Ja bih bolje ushaflovao bas .... jer je bubanj super ushaflovan , ali to sam ja ![]() Dobar trip ![]() Pozdrav P.S. to sto " ispada " ( za ekipu koja bi da kvantizuje ) to se zove laid back ..... a u saflu je normalan .... Timbe je ovde pokidao ( mada ja nemam neko previsoko misljenje o njemu ) a ti si super ispratio ....
Last edited by Max; 20-10-2008 at 09:31 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Sve je ok, samo mi se ne svidja to sto si umnozavao njegov glas u refrenu...
I bass nije skroz po mom ukusu. Inace, sve ostalo - super! E da, i kraj je zanimljiv...
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
imash u drugom postu na threadu kakav je original.. poslushaj.. nie losh.. bass sam hteo josh da dosnimim par linija.. da ne bude dosadan, kad je sve ostalo drugachije.. al je uglavnom pao copy/paste zbog mog (smorenog) stanja u tom trenutku..
![]() upravu si za laid back.. al nisam hteo da zamaram ljude sa repom i sranjima.. ![]() hvala zex na komentu.. poz |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|