Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-12-2008, 06:18 AM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM

@ Eeva_r&b
U gadnu bakicu raste?

Ja sam malo lenj za takve stvari... i dan danas vozim sa vozačkom dozvolom u kojoj pi?e da sam polo?io 21.3.2001, a polo?io sam 21.3.1991, a pored toga mi je u dozvoli pogre?no ukucan broj iz lične karte

Tako su mi izdali dozvolu prilikom zamene 2001 i ja od tada "?vercujem" u kolima, a do pre koju godinu i na motoru.
Kada sam se već davne 2001. po?alio na ?alteru za te dve gre?ke (naravno prvo sačekao u kilometarskom redu), bla?im rečima su mi je "pička-?alteru?a" objasnila da mnogo mnogo tupim i da sam sitničar, ali da će ona to ispraviti i da samo trebam OPET da donesem ličnu kartu, potvrdu o dr?avljanstvu (koju izdaju u zgradi op?tine, tamo gde je najveći red ), potvrdu o primljenim vakcinama, venčani list i lične karte roditelja, kao i kr?tenice njihovih roditelja i svih predaka do 6-og kolena, karton od stomatologa (radi sigurnije identifikacije) i da dodjem tačno u 9 da bih sačekao do 9 i 45 da ona krene da skraćuje enormno dugi red, posto joj se u 9 i 45 zavr?ava pauza za jedno pola tepsije bureka i barem 3 ča?e jogurta (sudeći po njenoj konstituciji). Katastrofa!!! Kao da je onu ?alteru?u kreirao Mićko iz Indeksovaca Stvarno se poklapa sa njegovim zezalicama

Naravno, dao sam se u bg glavom bez obzira... Hvla lepo! Nisam lud! Ne mogu sve to ponovo... Bolje je da molim Boga da me policija ne zaustavlja, a kada me zaustave da se obja?njavam i ubedjujem sa pandurom...

?to se tiče rada SBB-a u Ni?u, ja sam zaista zadovoljan. Ima tu i tamo po neki problemčić, ali su uglavnom O.K. i net im lepo radi. Ma posle dial-up sam PRESREĆAN! Sećam se kraja pro?log veka i početka ovog, kada sam koristio dial-up. U?as!!!! PTT koji je prodaju vremena stavio na ?alter gde isplaćuje penzije, pa čeka? kao lud u redu da bi platio 10, ili 20 sati net-a... a pritom ti bud?e i telefonski račun. Moto: "Nismo brzi, ali smo zato skupi" Zatim ne mo?e? da se konektuje? po sat vremena, jer nisu imali dovoljan broj pristupnih linija, a kada se konektuje? nekako, moli? se bogu da na tvojoj staroj analognoj centrali ne pukkne veza Modem 56k, ali... ipak ti stavi? AT string u setovanju modema, nebi li ga usporio na 28800, jer je pri tim extremnim brzinama nestabilan. Do du?e, 56k analogna centrala i ne mo?e... kada se zakači na 33300-400... hmmm... slavilo se

Ko je pre?iveo PTT i dial-up na analognoj centrali, ni SBB mu neće te?ko pasti

Ljubiteljima analogije sa foruma savetujem da malo predju na analognu vintage telefonsku centralu... da vide ?ta je analogni net

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules