|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Member
|
Naravno, sve trebam probat...a tu dolazi do problema s obzirom da zivimo gdje zivimo.
A sto se tice 40xx serije, svakako sam cuo preporuke bas za moj pravac. Sam sam radio sa 4033, al to je dosta niza klasa u odnosu na 4050 i 4060. Isto tako, znam da ne mozes gledat sve crno-bijelo tj. svijetlo-tamno, ali spomenuo sam 4060 u tom kontekstu samo zato sto mi je mnogo ljudi spomenulo K2 kao prvu asocijaciju na 4060. edit: Interesantno, jedan od ljudi s kojima sam vani radio i cije misljenje jako cijenim, a koji je prilicno izbirljiv po pitanju opreme, mi se kune u lanac Peluso VTB > UA Solo 110, sto me ne bi cudilo da to nije apsolutno prvi put da mi netko preporuca 110-ku kao "the" preamp...to each his own, valjda. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|