|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Junior Member
|
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() E sad, glavna je stvar sto ne znam kako se cene krecu. Npr. skoro da nisam video ni jednog XP-60, FA-76, golog Trinity-ja ili Yamahu EX-5 ili osnovnog Motifa na prodaju. A bas sam pretrazio net i oglase... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
...samo sto mi je budzet (za sada) otprilike kao iz naslova.
![]() E sad, glavna je stvar sto ne znam kako se cene krecu. Npr. skoro da nisam video ni jednog XP-60, FA-76, golog Trinity-ja ili Yamahu EX-5 ili osnovnog Motifa na prodaju. A bas sam pretrazio net i oglase...[/quote] Yamaha EX-5 oko 1200 $ , Osnovni Motif Yamaha MO6 61-Key Workstation 98.461 RSD .... to su realne cene naravno u putanju je Nov MO6 .... E sad posto ces jako ali jako tesko da nadjes bilo kakav workstation u cifri do 350 ( osim mozda Novation X-Station , mada on i nije workstation vec je samo sinth ) moj predlog je da mozda sacekas malo skupis pare i kupis Yamaha MM6 ( malo je skuplja cifra ali zato ima engine Motif-a i zvuci jezivo dobro na svim poljima za te pare naravno 52.250 RSD ) .... to su priblizne informacije o cenama i moje misljenje ... javljaj o napredku http://www.youtube.com/watch?v=8E_bDg5ak9w ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
A Bert Smorenburg je ziva legenda. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Dobra prezentacija sprave... Za te novce super radi
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Inace, kad bih bio siguran da bi provalio rad u npr. programu koji se zove Multitrack Studio, ne bih se libio ni da uzmem pomenuti Novation X-Station koji je monotimbralan. Ili nesto u tom fazonu, Novation Xio, Alesis Micron (Ion), ili neku stariju spravu tima KS5, AN1X...
Jeli tezak za skontati taj Multitrack Studio? Eh, nemam nikakvu spravu da ga isprobam |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Sto bas Multitrack studio ? Jel dolazi u obzir mozda neki drugi sequencer ? Nisam imao priliku da isprobam to ali si me sada zaintrigirao pa cu u toku veceri probati i javiti utiske .... Btw koliko je meni poznato MM6 ima portamento |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Multitrack studio - zato sto sam o njemu nesto citao na netu da je jednostavan i da dobro radi. Skontao sam da preko njega mogu da odradim snimanje MIDI zapisa, pa onda to konvertujem u audio. I tako redom, traku po traku, pa resavam onaj problem sto se tice manjka timbrala. U stvari, skontao sam samo da to moze, e sad, kako, to ne znam
![]() Naravno, uobzir dolazi i svaki drugi sekvencer po preporuci Nazalost nemam apsolutno nikakvog iskustva u radu sa softverskim sekvencerima, a jos manje sa sistemima gde se radi konverzija "MIDI to Audio", ili kako se to vec zove. Inace, nazalost, MM6 zaista nema portamento, proverio sam. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
![]() ![]()
|