|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Hvala na odgovoru
![]() Slazem se da mastering i sluske tesko idu zajedno, ali sta da radim kad ne mogu da priustim sebi monitore... u svakom slucaju mislim da su sluske mnogo bolje resenje od obicnih zvucnika... Mora se od nekud poceti... Sto se tice M50, kontao sam da je najbolje resenje... Citajuci recenzije ispada da je ovaj model najbolji izbor... Sad se dvoumim izmedju M50 i K271... Bilo bi super kad bi mi neko iz artista rekao sta ima na lageru, pa da ne razmisljam...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Ja sam imao ATHM40fs i bile su odlicne - zaista flat zvuk , detaljne , dubok low end...
Jedino sto mi se nije svidjalo jeste da su neudobne posle nekog vremena i tu ih AKG 240 mk2 "Miki Maus" shisha... Pucao bih na 50-ke... Slusalice su za pevace i ponekad kada ne smes nikoga da probudis u kuci ...ali za mastering nikako .Stekaj i pocasti se nekim Adamom A7 ili nesto slicno... Dobri monitori, audio interfejs i midi kontroler su minimum minumuma koji moras uloziti u ovaj sport |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Koristim ATH M50.
Prezadovoljan! Topla preporuka. Trebalo bi da ih ima u Artistu! (U BL Artistu ih ima i koštaju 153EUR)
|
|
|
|
#4 | |
|
Vibrator
|
artist
Quote:
inace ih redovno dobijamo. poz |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
ATH M 50 ili Sennheiser HD 600 ili 650 ( cena oko 380e).
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
M50...!
Ja kupio u Artistu za ispod 13000din pre dve nedelje... ...evo jos svrsavam....
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Imate u novoj prodavnici Roland planet koja je otvorena skoro i nalazi se u balkanskoj 21, u njoj imate sve od audio-tehnice i to uvecim kolicinama !!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Tako je! Bio pre neki dan i video vise nego solidan izbor AT, a o Rolandu da i ne govorimo, imaju par klavira nad kojima bi YAMAHA (preizvikana CLAVINOVA) morala dooobro da se zamisli!!
Baska sto sam cuo da im uskoro dolazi V-PIANO, sto je za sada NAJBOLJI digitalni klavir ikada napravljen, smem da se usudim da tvrdim u nekim vidovima zvuci BOLJE OD ORIGINALA! (vidi pod Steinway) shvatite kako hocete, al ja stojim iza svojih reci, kao osoba koja je ipak (donekle) savladala vestinu sviranja klavira, a ponesto i cujem jos uvek...
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 03-08-2009 at 02:58 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Ultrasone Pro 900 ili DJ 1 Pro......
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|