Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2011, 04:59 PM   #1
quake2
Banned

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by player View Post
I tebi je nesto smesno?
Quote:
Sto se tice hrane mislim da je cova potpuno u pravu,mada isto ne mislim da je u pitanju neka "teorija zavere" vec jednostavno sve u svrhu biznisa.Sve ce se uciniti samo da se proizvod sto pre pretvoti u cash...danas pilence u sledeci petak hamburgeri .Korist ima i proizvodjac i drzava ...a bogme i farmacije.
Cesto ovde da ne vidim sta je pisalo na vocu koje sam kupio nikad ne bih pogodio po ukusu al' je zato ooogromno.
Drugar koji dovozi ovde voce iz Kalifornije mi je pricao kako lepo sazri paradjaz u kamionu-natovare shleper zelenog paradjza isprskaju necim tovar i sutradan leeep crveni paradajz-ready to go.
Tesko da se od svega toga moze pobeci,ako nije hrana onda voda,vazduh....cena savremenog covecanstva.Naravno kao "protivteza" tome su "natural" proizvodi...gledam svakog dana ovde recimo "obican" paradjz i onaj do njega na kome su ostavili grancice,lisce i nisu ga izglancali...to je kao "prirodni",naravno duplo skuplji ..i opet svima ok -oni napravili pare,a narod srecan sto je nasao nesto jeftino ili se teshi "prirodnim" proizvodima.
Da ne pominjem razne preradjevine,hamburgere....
btw..u zadnjih godinu dana kod trojice mojih dobrih prijatelja(starosti 30-55 god) je pronadjen "colon cancer".Dvojica su (za sad) posle operacije dobro a treceg koji je jos u bolnici su na zalost samo otvorili i zatvorili (((
Ispadne mu to-cuti sedi i cekaj
Znaci kada jedna grupica ljudi uz pomoc politickih partija i njihovih malih dupeuvlakaca sirom sveta zarad materijalne i svake druge koristi zatruje sve zivo,tebi to nije TEORIJA ZAVERE???....ok,nastavi mirno da se hranis time sto ti serviraju i caskaj ovde i smej se sa DaBear-om.
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 05:09 PM   #2
player
Member

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
I tebi je nesto smesno?
Nisi skapirao,nasmejao sam se tvojoj zadnjoj recenici.

Quote:

Znaci kada jedna grupica ljudi uz pomoc politickih partija i njihovih malih dupeuvlakaca sirom sveta zarad materijalne i svake druge koristi zatruje sve zivo,tebi to nije TEORIJA ZAVERE???...
Samo busines $$$$$$

Quote:

.ok,nastavi mirno da se hranis time sto ti serviraju i caskaj ovde i smej se sa DaBear-om.
ne brini servirace se to svima,pre ili kasnije...osim ako nisi srecan da imas i hranis neko prasence negde na nekoj planini a i to je diskutabilno...ako naleti neki radioaktivni oblak

Last edited by player; 04-03-2011 at 05:13 PM.
player is offline  
Old 04-03-2011, 05:28 PM   #3
quake2
Banned

Quote:
Nisi skapirao,nasmejao sam se tvojoj zadnjoj recenici.
Odlicno sam te skapirao.....

Quote:
Samo busines $$$$$$
...to je to o cemu ti pricam....inace,kako ide trgovina u poslednje vreme?Ima nekih novih sprava?
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 06:21 PM   #4
player
Member

Quote:
Odlicno sam te skapirao.....
pa sto si onda drchan?...relax

Quote:
Ima nekih novih sprava?
ima... sve 100% natural,pure organic

player is offline  
Old 04-03-2011, 06:32 PM   #5
Matoree
Member

Analiziran what in the world are they spraying dokumentarac http://contrailscience.com/what-in-t...they-spraying/

10um is 0.01mm, visible as dust, and easily visible under a microscope. So if they can’t see it, then that’s not it.

Last edited by Matoree; 04-03-2011 at 06:38 PM.
Matoree is offline  
Old 04-03-2011, 07:18 PM   #6
kejkz
banned

Zanimljvo, ali ko je ustvari ovaj čovek, ima li iza sebe jo? nekoga ko mo?e stručnije pričati o ovom problemu, jer iz ove njegove priče ja samo razaznajem političku nameru, ali ne i neke realne poruke, jer je nemoguće da je sva hrana genetski modifikovana.
Old 04-03-2011, 09:39 PM   #7
DzoniPFC
Pro Member

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Zanimljvo, ali ko je ustvari ovaj čovek, ima li iza sebe jo? nekoga ko mo?e stručnije pričati o ovom problemu, jer iz ove njegove priče ja samo razaznajem političku nameru, ali ne i neke realne poruke, jer je nemoguće da je sva hrana genetski modifikovana.

DzoniPFC is offline  
Old 04-03-2011, 11:55 PM   #8
quake2
Banned

Quote:
pa sto si onda drchan?...relax
Ih drcan,pa nisam krenuo na Chak Norisa.Nego da ne sirimo pricu,ipak je ovo samo muzicko-svercerski forum.Ajd ziveli ,pa makar pivo bilo i od neorganskih zitarica.

Last edited by quake2; 05-03-2011 at 12:40 AM.
quake2 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules