|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Blizu sam kupovine jednog stage el. klavira..za vezbanje klasicne muzike a i za kucnu razonodu..naravno, ta vrsta klavijature nje najsrecniji izbor za ono za sta mi treba (mislim na ozbiljno vezbanje) ali s obzirom da zivim u zgradi sa ne tako razumnim komsilukom prinudjena sam na ovaj izbor (vezbanje sa slusalicama i td..), naravno ako pri tom dodamo i dosta razumniju cenu u odnosu na akusticna pianina ili el.klavinove.... Iskreno, nisam neki poznavalac ove vrste klavijatura pa molim za sugestiju, bilo kakvu vrstu kritike ili iskustva iz prve ruke vezanu za sledeci (u skladu sa mojim budzetom) potencijalni izbor:
Bila bih zahvalna ako mi sto pre odgovorite hvala unapred Last edited by mari; 12-11-2011 at 12:47 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Iskreno, P95 ima stvarno toliko te?ku klavijaturu, da nisam siguran da li bi meni vi?e odgovaralo da je pao izbor na Korg SP 250. Na Korgu je dirka za nijansu plića, lak?a i samim tim "br?a".
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
hvala Last edited by mari; 12-11-2011 at 12:45 PM. |