|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Opusteno, da na to sam mislio, na 'sve ono drugo' sto od gamersko-clockerskog krsa pravi pitomi, predvidivi, pouzdani DAW. Moja 'biblija' ima 12 strana raznih podesavanja za smanjivanje glavobolje u W7. Duplo manje nego na XP-u....
Mislio sam da istaknem bas ovaj problem zbog simptoma u brojnim postovima. Programcic je cool, ali lepota manuelnog je sto tacno znas sta si uradio i kako da uradis undo, ako treba i ako ne znas nista o M$... E, de su ona vremena ranih mac-ova i atarija, kada covek nije morao da zna nista o masini, a i dalje da bude u stanju da uradi posao... |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|