|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Dakle osnova je notnom zapisu dati GM/GS parametre ...i exportirati onako kako ima u Export opcijama (sve otčekirati) a import kad to odnese liku koji mu to "farba" on importuje kao O midi format (ima i drugih opcija) i lepo dobije trakice koje kad ih na out stavi? napr Microsoft GS..lik ćuje sve instrumente koji su upisani a ne SAMO (u njegovom slućaju ) PIANO.Onako prosto rečeno. Njegova je gre?ka da radi u instrument trakama (makar je donekle isto) ali on hoće da to odmah "zvući". Prvo napravit arr. u midi trakama sve lepo podesit pa onda poslije od toga ćinit ?to hoće. Da se razumijemo to je MOJA opcija. Ako hoće da odmah ćuje kako to zvući s VSTI jednostavno ga otvori i poslu?a. On radi obratno s VSTI instrumentima i EXPORT u MIDI. ..e nebi i?lo. Mo?e jedino Audio export ili kako ti veli? Project...ali gle sranja ako onaj lik s druge strane koristi Logic i Cakewalk ili ili...Zato lepo dobar midi file sa svim parametrima i lik ima sliku koju mo?e obrađivati kako mu volj..i dorađivati.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Da a mislim si ako liku donese taj projekat a on ima Cubase a nema vsti koji su na projektu ili eff itd. da vidi? belaja....
|
|
|
#3 |
|
Member
|
br 1
taj savjet o ex u midi pa onda lako nabacit sve ?to treba u bilo kom programu dobio sam ovdje kad sam pitao o načinu prebacivanja projekta u neki drugi daw 2 mogli ste odmah reći da ne ide kad su u pitanju instrument trake.u međuvremenu sam rije?io slučaj tako ?to sam bubanj kopirao u midi traku i odredio gm drum i sve lijepo exp u midi a ostale instrumente promijenio u guitar pro. Ono o radu u studiu s materijalom je -snimim nekakav demo s svojim vsti , export u midi svega, a kad ima? kockice mo? na njega i ufurat vsti i ovake i onake pluginove. Kockice i velocity ćesto su dosta za okvir , demo da vidi? ?to ti odgovara a ?to ne kao kupcu, a ostalo će srediti znalci va?eg kova. Sigurno je tako lak?e nego otići u studio i na nekom drugom programu crtati svoje zamisli...ili se varam E da i ?ao mi je ?to ste me proglasili nezahvalnim seronjom ali samo nisam dobio odgovor kakav sam tra?io odnosno koji bih razumio ipak hvala svima |
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ajmo malo ne personalne profesionalnosti! Ostalo moze na nekim drugim mestima. (www.dragasaveta.org i sl.) |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
I stvarno te ne interesira kaj je to LIST EDITOR: ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
nema potrebe neke stvari obja?njavati jerbo vi ste donjeli svoje predođbe i vjerojatno ih nitko neće promijeniti pa ni ja . Mo?da moj pristup nije od početka bio ispravan a mo?da...
Ja razumijem da ?elite pomoći i zahvalan sam na tome ali ne spadam ja u niz onih pametnijih koji će shvatiti ?to je na stvari u nekim pojmovima koji su mu strani a pogotovo ne kad mu se čini da ne donose odgovor na njegovo pitanje. Bilo je dosta polemika i raspredanja oko toga kako izvesti midi u c5 kako sve podesiti ali nije dalo razultat koji sam ja tra?io. Zbog toga sam otvorio ovu temu da vidim ako si mogu čime pomoći al sam opet zavr?io na c5. I ja a bogami vi?e vi znate koliko rada treba da se shvate i nauče neke stvari u produkcijskim vodama. Ja nemam vremena za učenje i zato sam htio mukte na jednostavniji način i ne znam kako Vi al ja tu ne vidim ni?ta lo?e. Jo? jednom ?ao mi je ?to ste me prosudili onako kako jeste ali niste ni prvi a ni zadnji ipak jo? jednom hvala pogotovo @idvi koji se trudio svim silama iako ja nisam razumio ?to priča a neke stvari nije dopu?tao forum pa je ispalo da ne znam ni list edit otvorit ali ... ipak hvala i sorry |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() Nemoj se ustrucavat pitat..svi smo tako poceli...ali IPAK bez da sam nesto poduzmes TESKO. To je i smisao ovog foruma !
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1348396563
http://www.rumski.com/forum/attachme...1&d=1348396589 ona gornja strjelica ti pokazije da treba bit čekirana tako da vidi? trak na kojem mora biti sve odčekirano..da nije mo?da čekiran Program change u tom slučaju ga ne vidi?. Kad to savlada?..a nije problem..u tom slućaju će ti biti čitljivi instrumenti koje si zadao a nalaze se po brojevima. Drum je uvjek Chanell 10. U GM Ja mislim da sam sada shvatiljv tebi bar malo vi?e...ajd pitaj di si zapeo.?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|