|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
Å*to se teme tiče, ok, neka smo u kafani, samo mi nije jasno kako to odjednom turbo folk ispade u toj konstrukciji neÅ¡to novo, da ne kažem, progresivno, a sad neki matori zatucani ljudi ga baÅ¡ ne kapiraju Tubro folk postoji već desetlećima, stariji od mnogih članova foruma, a i pre turbo folka je bilo Å¡unda koji bi se komotno mogao nazvati turbo.Da se razumemo, ja Turbotronik film nisam gledao sa mržnjom, kao film mi je bio jako zabavan, a u tim ljudima u filmu u principu nisam video niÅ¡ta zaista vredno gađenja i slično. (Zapravo sam i naveo to kao moje iznenađenje, da se meni čini kao da oni ne znaju Å¡ta je turbo folk). E sad, to Å¡to je meni bio zabavan taj film i to celo iskustvo, ne znači da smatram vrednim to Å¡to oni rade, to zaista ne vidim. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-10-2017 at 01:47 AM. Reason: važniji>važnija |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
U svakom slučaju su dovoljno zanimljivi da nam zadrže pažnju (relativno dugo).
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Odvratni su, dosadni, iritantni, i to što prave nikome ništa normalno u glavu ne može doturiti. To nije muzika, to je gubljenje i svog i tuðeg vremena. I moj jedini cilj kada ih uopšte uzimam kao temu, a to je stvarno retko, jako, jako retko, biæe da ih što više ocrnim. Izmeðu njih i bilo koje druge pošasti ne pravim razliku. Turbotronièari i svi ostali turbo, za mene su, obiène, najobiènije budale!
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
Stoga mislim da se to odnosi i na te "budale". Umesto da ignoriÅ¡u sve Å¡to se tiče folka i turbo-folka, oni čak čeprkaju po njihovom smetliÅ¡tu i od tog đubreta prave nekakve kombinacije, nadajući se da od govana ipak može da se sačini pita. Ali Å¡ta im daje za pravo da to rade? Pravo im daje jedan opÅ¡ti arhetip koji se zove "zezanje". Tako uobičajen za ovo podneblje. I tako katasrofalno poguban po isto. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|