|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Katastrofa. Ne ?alim se ne mogu ni?ta da na?em, smetaju mi boje jezivo. U dvojci je malo bolji GUI ali Nuendo mi je prijatniji za oko i snala?enje. Ina?e bio sam oduvek Logic user pa i sad imam neke poludovr?ene projekte u logic-u, pisanje midi-ja i midi editing je i dalje dom kulture sa sve bibliotekom za Steinberg varijantu. Sa druge strane, pro?lo je ve? mnogo vremena, ne da je mrtav na PC-ju nego se ve? skroz le? ohladio, treba i?i dalje, a za seljenje projekata, Steinberg varijanta je najzgodnija... Tja. ?ta se mora nije te?ko. Hteo sam iz principa da probam Samplitude, al sad, jo? samo to mi fali da u?im sve sekvencere redom.
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|