|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Banned
|
Quote:
jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza... pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo! kad već pominješ kineze i azijate.....doboro bi bilo da se malo prelista šta veliki kineski filozofi prije 3000 godina kažu o muzici i kako je doživljavaju!!! mada koga više briga za to u ovoj našoj bolesnoj eri u kome se samo cijeni novac, novac! edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju ))))aj živi bili!!! Last edited by balthazaar; 15-04-2007 at 02:26 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Pa nije on govorio o "urezivanju" u mozak, već o nečemu ?to ti privuče pa?nju da slu?a? dalje, ne?to ?to te potakne da slu?a? opet, kupi? cd itd....
Znam na ?to ti misli?... i sa time se sla?em, no to nema veze sa onim ?to je Michael Laskow govorio u filmiću. Osim toga... hrvatska glazba (vjerojatno je tako i sa srpskom?) ?ivi je plagijat, bez originalnosti i umjetnosti... ili je predvidljiva (a to ne znači da ima hook radi kojeg je ?eli? slu?ati dalje, već je po?eli? ugasiti jer si je već čuo) ili je bazirana na divnim ukradenim harmonijama sa lo?im hrvatskim textom. Katastrofa... Ako razmi?ljamo o tim na?im balkanskim okvirima... te?ko ćemo naći to o čemu se ustvari ovdje govori. Mislim da kroz taxi filter ne bi pro?lo 96% hr glazbe. I sla?em se sa alavuk-om-.... ludi ste svi! Ba? vas volim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Nisam ja pogledao taj filmic, ja sam replicirao na DaBear-ov post.
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Zaboravio si Cecu?
Ajde se prijatelju prebaci u sadasnje vreme pa mi odgovori, ne trebaju mi lekcije iz istorije. Reci za G'n'R i Queen da su sablonski bendovi je Slazem se za komentar u vezi postova
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! Last edited by SumAnuT; 15-04-2007 at 10:33 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
On je htio reći u primjeru AC/DC, T.B. da lako pamtljivi, direktni bandovi mogu itekako postati veliki i trajni.
Nije svačija namjera biti tužan, filozofski i mističan. AC/DC ima svoju svrhu prijenosa emocija i energije i to rade savršeno. To je njihova poruka slušateljima. I način. ![]() S ovim ostalim, je vjerujem htio ukazati da ne znači da je sve super prodavano u povijesti u biti komercijalno, šablonsko, plitko i za mase koje ne zanima tzv. umjetnost. Već suprotno. Pa eto, da se neshvaćeni umjetnici ne bune da ih nitko ne razumije, njihovu super filozofsku umjetnost i da ljudi slušaju samo šund pa se ovi ne mogu probiti. Jer to nije točno. Ja bi još dodao, onaj tko počne određivati što je umjetnost a što nije,ni sam ne zna što je to jer takve stvari nemaju mjerilo ni strogu definiciju.
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
pa da nekom je namjera biti srećan, ne misliti i mirna Bosna... eto kao što u mom potpisu, fino piše "ne znanje je moć" i te kakva moć! a to " ne znanje je moć" je davno napisao jedan tužni filozof i mistik u svom velikom romanu i eto, nažalost predskazanja iz tog romana se od reda ispunjavaju! Last edited by balthazaar; 16-04-2007 at 12:03 AM. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Quote:
sagorelo onda sve ako ne postoji nikavko mjerilo za umjetnost! Onda umjetnost niti postoji niti je ikad postojala jer samim tim svaka budala može bilo šta da proglasi za umjetnost... eto to je to....to su neke stvari o čemu ja pričam...al dobro...koga zanima, sam će provaliti... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Member
|
Pa to jeste, grupe kao AcDc i Beatles su dobar primer, da jednostavan rif i konstantan groove koji se lako pamti i melodija koja upada u mozak predstavljaju ne?to prolazno i muzičlki nekvalitetno.
A kad se pogleda lista najprodavanijih albuma i najprodavnijih "Artists" tendencija da nekvalitetno i neumetničko dominira je jo? vidljivija: Frank Sinatra, Michael Jackson, Elton John, Led Zeppelin, Pink floyd, Queen, Aerosmith, Bob Dylan, Rollingstones, itd, znači bezvredno smeće!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|