|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
Kolega, sad si me definitivno izbedacio... Ima tu i elemenata tzv. 'smene generacija.' Ovo sto Arthur kaze, stalno nas treniraju da se navikavamo na besmislene i za rad totalno promasene novine, umesto da se koncentrisu na iskoristenje memorije i cpu-a i ergonomiju. Da se ne lazemo - grafiku je lakse izmeniti i EKOLA! Eto novog proizvoda! Mi smo, ipak, vecinom ljudi koji su u manjoj ili vecoj meri zakacili analogiju i odgovarao nam je Virtual Studio Tehnology, tj. emulacija poznatog. Sa novim generacijama (govorim o vecini onih koji kupuju software) to je potpuno nebitno, posto nisu nikad ni videli, ni pipnuli traku, mixer, patchbay..., te im je potpuno drugacija koncepcija ergonomije. A narod lepo kaze: "Sareno i budali drago..." |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Ma razumijem ja tebe, ali mislim da sam stvarno objektivan.
Da, činjenica je da ja volim analogiju. Ali radim jako jako puno ITB i sasvim se fino osječam u tom okružju. Ne dam se da me obuzme analogni snobizam. Čak mislim da analogija u dosta slučajeva stvarno nema smisla. Ali nema smisla ni softver koji svojim grafikama napravi đumbus na 27" monitoru!
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Imam problem sa
Roger Nichols Digital Inspector ? Audio Analysis Plugin. Bas sam se navikao na njega. Nece da se pokrene zamrzne mi C7 i kasnije prijavi neku gresku sa jbridge. Znam da ima jos slicnih pluginova. Da li nekome radi kako treba na win 7 64b i cubase 7 64b? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Superoperater
|
Quote:
Takodje sam primetio da je u 7.0.5 dosta doradjen taj graficki deo, pa mogu da otvorim i nexus i svasta nesto bez jBridgea (vec sa internim cubaseovim bit bridgeom), pa obavezno uradi i taj apdejt, ako nisi... E da, probaj da otvoris plagin bez jBridgea - za probu ubaci samo njegov 32bitni vst folder... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Uradio sam update na 7.0.5 i rade vst super...a gde da chekiram u jbridge..koje stavke meni je samo jedna cini mi se zadnja chekirana..?
Imam originalni jbridge. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Superoperater
|
Ovo zaokruzeno ce uciniti da plagin ne otvori sa onim jBridge zaglavljem dole, vec u poseban prozor. To je meni resavalo slicne probleme... Probaj pa mozda i pomogne...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Ok. Hvala probacu sutra sve sam pogasio. Mada mislim da treba ceo sistem ispocetka da izbacim c5 mozda i to nesto zeza...bitno mi je da rade "oni" pluginovi vst i fx
![]() Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
@psionic probao sam ovo sa chekiranjem ista stvar sa
Roger Nichols Digital Inspector ? Audio Analysis Plugin. Nece da ga otvori ni bez ni sa jbridge...nemam pojma zasto? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Superoperater
|
Ja bih jos probao reinstalaciju Inspector-a, ako to vec nisi probao, jer se to bar brzo odradi... Postoji sansa da ga C7 jednostavno - ne voli...
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|