|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Prodaje covek na kupujem prodajem original pt hd 10.. ja mu poslao poruku za cenu... kaze on da ima original ali to ostavlja za sebe a iskopira disk sa kljucem pa tako prodaje za 50€.
Kakav lik kralj :eek: Mozda i proda nekom hahaa Sent from my GT-I9300 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
Najgori bedak je sto ce sigurno naci musteriju... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Ali iskreno da vas pitam: Koji će vam moj taj PT uop?te, braćo slatka
Ako vam stvarno treba (ako posao to tra?i) odre?ite kesu pa platite. A ako vam je do toga da ne?to snimite ili da smiskate ne?to ?to ste snimili, valjda već imate par gigabajta sličnih programa ![]() Ako mislite da će vam u budućnosti zatrebati za posao, pa biste da probate - probajte ga kad vam stvarno bude nu?an, pa vam neko ponudi neke novce. U tom slučaju će vam se isplatiti i da se zadu?ite da biste ga legalno kupili, po?to ćete znati da mo?ete da vratite dug. I sigurno ćete imati par dana lufta da se upoznate sa programom, po?to nije neki bauk, kao ?to nije ni anđeo spasitelj. Pozdrav, Vasa
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Ali, tranzijenti... interno sabiranje...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
... i harmonici
Pozdrav, Vasa
|
|
|
#7 |
|
MAO
|
meni evo treba realno. Nemam para da kupim legalni, a koristim ga za posao od kojeg hranim porodicu. ali ne zarađujem dovoljno da bi dalje ulagao u studio. Takvo vreme došlo. Mali poklon od piratskog proleterijata, naravno da pobuđuje pažnju, i baš bi voleo da proradi zaista. I on, i Cubase6 i sve što koristimo, da bi u uslovima ovakvog tržišta makar neki sound i cash napravili.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Hvala...dadson mi je sinoc poslao upustvo za upotrebu
samo sto nisam stigao da probam...cim probam javljam...ali svakako sam planirao da ga kupim posto imam digi 003 sa pt8...pa ispadne update oko 320?. A oni daju mesec dana probe samo jos da kupim ilok.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Evo instalirao po upustvu...taj 10.3.0 i ucitao projekat kranuo bounce i odsvirao do kraja ali se u startu zakocio screen...not responding...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Ma batali to,jednostavno ne radi!
|