|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Banned
|
Quote:
cim je sloboda govora ogranicena (govorom mrznje ili bilo cim) to vise nije sloboda govora.. batine su druga stvar-to treba maksimalno sankcionirati.. Last edited by spdif; 27-12-2013 at 10:18 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Vec kad njega pominjem, ja ne cuh od njega ni jednu kompoziciju ili aranzman! Momak stvarno nema pojma. Bilo bi dobro da mu ljudi koji rade na forumu,fino preko e-maila,ka?u da se malo " iskulira" i da ne otvara naloge samo da bi vredjao i prozivao ljude i da prati forum od ljudi koji ne?to znaju i imaju. P.S. Izvini ca va,jesi mi odakle god,ali buraz ,de se malo smiri,prebaci se na Facebook ili neko slično sranje i kuliraj i dalje,nisi ti za ovaj forum?
|
|
|
|
#3 |
|
Ivan Lekic
|
Nema potrebe za ovakvim tonom i medjusobnim provokacijama .. niko nije rodjen naucen i treba svako da se seti svojih pocetaka..
sve u svemu, hocu da kazem da sam na ovom forumu vise od 10 godina . i da sam svedok ljudi koji su nekada bili poput mladog Branoy-a, isto su pisali, iste stvari su ih zanimale itd. A danas su to veliki producenti,profesionalci, uspesni u svom poslu! Ovo je forum i za to sluzi, vase je da li cete i cije misljenje prihvatiti.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Hahahaha ... dobar si vasko...
Ajd sad, lijepo smo se ispljuvali, ismijali, pa nazad da se drzimo malo teme... ove suvisne postove cemo obrisati nesto malo kasnije... Hvala branoyu sto nije reagovao, jos je jednom pokazao kako se treba ponasati ovdje... Poz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Branoy je pre svega - Drugar. A to je mnogo vaznije od proseravanja nekih audio genija, kojima ovaj forum sluzi za lecenje svojih nervoza zbog radnih neuspeha.
Da, Diviner je u pravu... Interesuju me iskustva za miksetom... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|