|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
Sent from my D6503 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ma ja nemam problem sa njom van Reaper-a, S1 mi je glatak, C5 mi je glatak (samo lose radi sa novim plagovima i brzo napuni 3 giga rama i onda se rusi), ali sumnjam da postoji neka zajebancija izmedju Reaper-a i drajvera... Toliko volim Reaper da sam se adaptirao na to da frizujem kanale stalno... I da, sto je veci track count to su problemi sa seckanjem izrazeniji pod opterecenjem naravno, gomila efekta, a meni hvala Bogu, svi klijenti su mi megalomani i retko imam projekat ispod 80-ak kanala. Last edited by Jan; 03-02-2017 at 12:10 AM. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Neko je pitao za ovo. Nisam probao ali reko mozda ce nekom biti od pomoci. Mora da se instalira SWS ekstenzija za ovo. http://wiki.cockos.com/wiki/index.ph...lbars_with_SWS
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Pozdrav svima!
Trenutno skupljam pare za novi Cubase (joÅ¡ uvek sam na krekovanoj petici) a vidim da je dosta vas oduÅ¡evljeno Reaper om, pa me interesuje vaÅ¡e miÅ¡ljenje. Å*ta se viÅ¡e isplati? Kupiti Cubase pro sa svim instrumentima i efektima koji dolaze uz njega ili Reaper pa kupovati plug in ove i instrumente po potrebi? Želim da se bavim ovime, recimo, poluprofesionalno a pauzirao sam malo duže i mislim da je sve ovo Å¡to imam krekovano za C5 prevazidjeno da bi bilo korisno uz Reaper. (I dali radi uopste?)Sad ste me zaintrigirali sa Reaper om pa se razmiÅ¡ljam na koju stranu da krenem. Hvala! Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Pogledajte ovaj klip tj. poredjenje od 3:00
Ostatak klipa je nebitan... Kada sam prvi put probao Reaper i video da u njemu isti pluginovi opterecuju CPU cak 30% manje sa istim ASIO podesavanjima u odnosu na Cubase, mislio sam da mi je nesto skenjan ili Cubase ili sistem. Pisah o tome pre 2-3 meseca ovde.
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
E , al to kod mene nije slucaj, sta vise u Cubase-u mogu vise instanci da poteram i mnogo glatkije radi, Reaper mi stuteruje kad je pod opterecenjem prilikom startovanja i stopiranja audia. Ja bukvalno zrtvujem procesorsku snagu zarad workflow-a koji mi se mnogo svidja u Reaper-u, jer je potpuno prilagodjen kako ja zelim. To moze biti i do komunikacije ili cega vec izmedju ASIO drajvera i DAW-a, jos uvek nisam pokusao sa integrisanom kao sto je Phil.Milmax preporucio |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|