Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25-12-2013, 07:04 PM   #31
loscolorados
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 215
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
Just don't fear the Reaper
ba? to ili PreSonus Studio One. Naspram ove smije?ne jadne verzije Cubase-a bez i?ega. Ableton ?ak, a brate novi Logic ko?ta 200 dolara i tako...
loscolorados is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2013, 07:22 PM   #32
branoy
Pro Member
 
branoy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Samac (BiH)
Posts: 1,835
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

zasto trebas pljuvati tu verziju za 30eu ?? jesu ti trebali dati vise??
sto mi trazis onda na private daj link od cubesa??! ako ga pljujes. . .

jadni smo
branoy is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2013, 07:59 PM   #33
loscolorados
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 215
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
zasto trebas pljuvati tu verziju za 30eu ?? jesu ti trebali dati vise??
sto mi trazis onda na private daj link od cubesa??! ako ga pljujes. . .

jadni smo
ne pljujem je nego govorim kako stoje stvari. ?ta ti meni neda? onda na private link od cubasea ako te tra?im? ako me pljuje?..
jadni smo
loscolorados is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2013, 08:13 PM   #34
loscolorados
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 215
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
zasto trebas pljuvati tu verziju za 30eu ?? jesu ti trebali dati vise??
sto mi trazis onda na private daj link od cubesa??! ako ga pljujes. . .

jadni smo
i naravno da neko?ta 30 eura, nego 100!!! Naravno da su trebali dati vi?e pogledaj cijenu ripera.

trazio sam link jer sam htio vidit kak izgleda novi cubase mikser
http://www.steinberg.net/en/products...e/line_up.html

Last edited by loscolorados; 25-12-2013 at 08:24 PM.
loscolorados is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 01:13 AM   #35
awacs
VIP Member
 
awacs's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Zemun
Posts: 4,893
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by loscolorados View Post
a brate novi Logic ko?ta 200 dolara i tako...
Da, ali Logic X radi samo na OSX Mountain Lion-u, a njega pak mo?e? da instalira? samo na novije ma?ine. Tako da je sveukupno ulaganje malo veće od $200.

Pozdrav,

Vasa
__________________
TEHNIKA NARODU!
awacs is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 02:43 AM   #36
branoy
Pro Member
 
branoy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Samac (BiH)
Posts: 1,835
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

druze Ivane a sto ne verujes? , cak su eto i sliku stavili, da su u njemu, e sad dal su ga zeznuli skroz ili jos testiraju i popravljaju ne znam, al slika je tu.,, iii msm sta ima veze to sto sa novim updates dolazi i novi elicenser,, , ajde mi navedi sve krekovane verzije cetvorke, petice?? nema too kako update izlazi i oni odradjuju po redu, odrade jedan i to je to, dosta.
i petice nije bilo dve tri godine, ako se secas . pa se stiglo odradit, a ovi xlusive mi ulevaju poverenje da ce oni biti ti koji ce biti sada najbolji po tom pitanju.

oni se usmere na jednu zastitu, i nju kad provale eto i tog programa, nece kazem oni ici od update-a do update-a kao ni pre niko. (ali cekaju malo da vide neku verziju ne odma 7.0.0. nego neku malo noviju pa nju zavrse.

tako je bilo i 5.0 pa 5.1.1 i to je to, a izlazilo je kasnije jos verzija petice.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 06:06 AM   #37
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Branoy, dok sve stigne, i sve sacekas.. ode zivot
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 10:01 AM   #38
milance
Member
 
milance's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Beograd
Posts: 224
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by STUDIOTON View Post
Branoy, dok sve stigne, i sve sacekas.. ode zivot
Bravo Majstore!
milance is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 12:12 PM   #39
Everbeatz
Moderator
 
Everbeatz's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Novi Sad
Posts: 2,114
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Jbte, to jednom kad udjes u tu potrebu za (besmislenim) update-ovanjem non-stop najeb'o si - definitivno mi drago sto je ta faza iza mene, a ne mogu reci da je nisam imao i da nije trajala
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2013, 01:09 PM   #40
alfom
Pro Member
 
alfom's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,430
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

I ovaj je bio dobar :
Attached Images
 
alfom is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vst i Cubase 5 elmirh Audio Software 3 09-07-2012 06:49 PM
HK Audio Elements konfigurator lesha Komercijalni Oglasi 2 14-04-2011 03:06 PM
Cubase 5 Hepek Audio Software 19 15-10-2009 02:11 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors