Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2014, 10:58 PM   #1
loscolorados
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 215
Default BFD3 je dostupan svima :)

eto sretna nam nova godina

Last edited by loscolorados; 01-01-2014 at 11:06 PM.
loscolorados is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2014, 06:08 PM   #2
psionic
Superoperater
 
psionic's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Beograd
Posts: 2,067
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by loscolorados View Post
eto sretna nam nova godina
Jedan od jako korisnih softvera... A banka uz njega je 37.5 GB Taman da su gluvi i slepi, ocekujem da cu u tih 37 GB naci makar JEDAN dobar sner
psionic is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2014, 07:24 PM   #3
Everbeatz
Moderator
 
Everbeatz's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Novi Sad
Posts: 2,114
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Jedan od jako korisnih softvera... A banka uz njega je 37.5 GB Taman da su gluvi i slepi, ocekujem da cu u tih 37 GB naci makar JEDAN dobar sner
Jbga, kako mislis da se pospesi prodaja hardova
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 04:10 PM   #4
psionic
Superoperater
 
psionic's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Beograd
Posts: 2,067
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
Jbga, kako mislis da se pospesi prodaja hardova
Ljudi, jel vama ovo radi ? Ja ne mogu da otvorim projekat koji sam sacuvao, u kome sam koristio BFD3 ni u Cubase 5 ni u Elements 7.0.6... Znaci ni 32bit ni 64bit. Zamrzne kod ucitavanja projekta
psionic is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 06:35 PM   #5
Everbeatz
Moderator
 
Everbeatz's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Novi Sad
Posts: 2,114
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ljudi, jel vama ovo radi ? Ja ne mogu da otvorim projekat koji sam sacuvao, u kome sam koristio BFD3 ni u Cubase 5 ni u Elements 7.0.6... Znaci ni 32bit ni 64bit. Zamrzne kod ucitavanja projekta
Ne koristim ja ova cuda, potpuno sam pogresna osoba da me pitas
Ja sam i dalje na nekoliko semplova sa max 1 velocity nivoa
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 06:37 PM   #6
Khan
Moderator
 
Khan's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: BGD
Posts: 1,134
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ljudi, jel vama ovo radi ? Ja ne mogu da otvorim projekat koji sam sacuvao, u kome sam koristio BFD3 ni u Cubase 5 ni u Elements 7.0.6... Znaci ni 32bit ni 64bit. Zamrzne kod ucitavanja projekta
Druze, ne uzmi mi za zlo, ali nema sansi da skidam 40gb da proverim...

Radije cu da lupam po snare-u dok ti se ne svidi...
Khan is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 02:18 PM   #7
psionic
Superoperater
 
psionic's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Beograd
Posts: 2,067
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Druze, ne uzmi mi za zlo, ali nema sansi da skidam 40gb da proverim...

Radije cu da lupam po snare-u dok ti se ne svidi...
Plagin komotno cita i semplove sa dvojke. Ne mora da se instalira banka - ako ste imali BFD2, pojavice se u njegovoj listi preseta. Cini mi se da dosta bolje zvuci od dvojke, nema one "sobetine", tj bolje je to reseno u mikseru. Sam plagin je oko 20ak MB.
psionic is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 11:03 PM   #8
Nocni-Ekspres
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 74
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Kratka informacija.Uskoro izalzi fix od Bfd3 i radi ce sve normalno.Pozz
Nocni-Ekspres is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2014, 11:47 PM   #9
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
Druze, ne uzmi mi za zlo, ali nema sansi da skidam 40gb da proverim...

Radije cu da lupam po snare-u dok ti se ne svidi...
40gb .. za mene je to kao nekada 4mb .. moje banke su oko 7-8000gb .. tj oko 8TB . sasvim normalna stvar danasnjice
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 12:04 AM   #10
DzoniPFC
Pro Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Belgrade
Posts: 806
Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by STUDIOTON View Post
40gb .. za mene je to kao nekada 4mb .. moje banke su oko 7-8000gb .. tj oko 8TB . sasvim normalna stvar danasnjice
Koje su to banke od 7-8 TB ?
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pozdrav svima ! Denyken Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken 10 30-03-2009 10:39 PM
:: Reaktor 5 demo dostupan za download :: lesha Audio Software 23 04-08-2008 01:19 AM
Evo svima ANITA Promocija radova 62 15-11-2005 06:56 PM
Cao svima Steka Audio Produkcija - Tehnike 11 12-04-2005 07:53 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors