|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Sad radi novi fix sacuvanje projekta ali dalje je problem kad se drum editor kuca ritam neki cujese samo neko pucketanje od bfd 3.Kad mi se to desi onda mi ceo Cubase 7.5 zablokira i ugasi se.Znaci da jos nije seredjen fix kako treba niti mozeze ni dalje da se radi sa njim.Probo sam u Standartlone modu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni u standalone modu pokazuje upozorenje da nemam dosta memorije, a imam 8Gb ram-a. Ne ucitaju se svi zvukovi, pojave se oni trouglovi upozorenja, tako da sam podesio na medium kvalitet, i sad toga vise nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
eto ga fix napolju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Superoperater
|
![]()
Iskreno - bole me briga za standalone, samo neka nameste da radi VST... Meni za sada VST OK radi, ali treba to malo bolje testirati, juce mi bilo kasno (rano) da se zezam sa time... Ma - ne ocekujem da ce odmah da proradi, mora da prodje fixing cycle, kao i recimo NI Kontakt, pa i BFD 2 - sad rade kao sat, a nije moglo nista da se uradi u njima, na pocetku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ne radi ni ovaj fix.. Kada sacivas projekat ne mozes vise da pokrenes.. Cubase 7.5 puca odmah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Inace mnogo mi se svidja onaj memory usage pie - plavim oznaci koliko MB zauzima odredjeni element bubnja, koliko je memorije pojeo i slicno. Ma do jaja je meni ovaj novi BFD ![]() Te tajmbombe su zajebane, jer se ne javljaju uvek isto i uvek na istoj masini ili na isti nacin. Jednostavno ce morati da prodje vreme da proradi kako valja. A osim toga, izgleda da ima nekih vecih zajeba sa 7.5, valjda su mislili - daj da ubacimo jos koji extra trap za najnoviji DAW soft ![]() @Ivan Moj savet bi bio - a verujem da i ti tako nekako radis - da nikako ne ubacujes sve i svasta u racunar koji ti je za svakodnevni rad u studiju, vec probas na nekom "kucnom". Ja nemam svoj studio, pa tamo nosim samo proverene stvari. Moze da se desi neki zaeb, pa da ti rasturi neki projekat, uzme bezveze vreme i slicno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ivan Lekic
|
![]()
na c7.5 ne radi.. nece da otvori projekat. prvo poludi zvucna karta pa obori c7.5 .. nisam jedini ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Superoperater
|
![]()
Ma opet corak... Puca kao lud, jeste da uspe da otvori, ali ne moze da se radi sa njime...Cekamo fix 2.deo... a posle verovatno i treci, cetvrti... Proper fix proper repack release refixed happy new 2020
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi li probao da mu kvalitet stavis na medijum, i to u svim komponentama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 10:39 PM |
:: Reaktor 5 demo dostupan za download :: | lesha | Audio Software | 23 | 04-08-2008 01:19 AM |
Evo svima | ANITA | Promocija radova | 62 | 15-11-2005 06:56 PM |
Cao svima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-04-2005 07:53 PM |