Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29-10-2009, 05:31 PM   #1
zeleni
Member
 
zeleni's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bosna i Hercegovina
Posts: 111
Default Problem sa Cubase 4

Pozdrav svima, imam jedno pitanje na koje se nadam da mi mozete pomoci, znaci u cubaseu 4 nece da mi prepozna VST-ove bas niti jedan pa eto ako mi moze ko pomoci bio bi mu veoma zahvalan. Malo mi je frka
Hvala unaprijed
P.S. Probao sam sa reinstalacijom i cubasea i efekata, cistio registry ali i dalje nista

Last edited by zeleni; 29-10-2009 at 05:51 PM.
zeleni is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 06:04 PM   #2
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: Problem sa Cubase 4

plug information - 2.xx vst path(folder gde si instalirao vst/vsti-ove) kad ih procita update i restartuj cubase 4
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 06:14 PM   #3
zeleni
Member
 
zeleni's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bosna i Hercegovina
Posts: 111
Default Re: Problem sa Cubase 4

Moze obja?njenje za ovo gore ovo ja ne skonta
zeleni is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 06:25 PM   #4
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: Problem sa Cubase 4

moze :

devices


plug in information

vst 2.xxx path

vst 2.xxx lokacija (ne mora da ti bude kao kod mene samo ti dajem primer)
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 06:34 PM   #5
zeleni
Member
 
zeleni's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bosna i Hercegovina
Posts: 111
Default Re: Problem sa Cubase 4

Hvala puno Alavuce, sve najbolje
zeleni is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2009, 06:39 PM   #6
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: Problem sa Cubase 4

nema problema )) pozz !
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cubase SX problem! "7" Audio Software 12 03-12-2006 11:30 PM
cubase sx3 problem liman021 Audio Software 9 12-07-2006 01:47 AM
Cubase SX problem blags Audio Software 4 18-08-2005 01:16 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors