Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24-12-2013, 05:03 AM   #1
branoy
Pro Member
 
branoy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Samac (BiH)
Posts: 1,835
Default Cubase 7 Elements WORKED haha

e ljudi, izasao pre 3 dana , ima na netu, X C L U S i V E neka verzija, nema vise 30 dana trial .
evo ja se igram testiram vec dva sata, ni jedne greske, rade oba i 32 i 64 bit,
sve mi plug ucitao, i to radi mi sad kraj cubase5 i ovi, svi na istom sistemu.

evo i video odma se uvatio chord traka, sad akordi zvuce GUTTEA hahaha


Last edited by branoy; 24-12-2013 at 05:06 AM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 07:25 AM   #2
DzoniPFC
Pro Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Belgrade
Posts: 806
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Probao, i mogu reci da mi se ne svidja workflow, ocekivao sam da cu biti odusevljen na osnovu komentara na forumu...

ChordTrack je meni skoro pa beskoristan, pogotovo sto je njegova funkcionalnost u Element verziji osakacena.
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 02:16 PM   #3
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Da, ovo radi .. ali i ocekivalo se.. jer element verzija ne koristi elicenser vec samo activation code.. tako da je ovo bilo rutinski krekovati

a koja je razlika tj. koji su limiti . jel pise negde?
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 02:20 PM   #4
branoy
Pro Member
 
branoy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Samac (BiH)
Posts: 1,835
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

evo komparacije, sasvim dovoljno ima sveg
Attached Images
 
branoy is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 02:27 PM   #5
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

pa ako je samo ovo .. onda itekako vredi ovo sto je izaslo .. probao sam i ja sada, i to je to. radi sve kako treba .. sa ovim limitiranjem, ali za normalan rad sasvim dovoljno ..
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 03:04 PM   #6
Nemania
Pro Member
 
Nemania's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 956
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Ja cuo da ima i full, al ne znam gde...
Radi kao trajal, al podesis na 10000000000 dana
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 03:04 PM   #7
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

nema VariAudio i jos nekih alata , onako . od oka ..
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 03:16 PM   #8
Nemania
Pro Member
 
Nemania's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 956
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by STUDIOTON View Post
nema VariAudio i jos nekih alata , onako . od oka ..
Sta nema vari audio? Ovaj exclusive?


O jos jedno pitanje. Ako se koristi i 5 (32bita) kao i ta 7 na 64, moze li pomocu Jbridge da bridzujes i suprotno-tj da mi u 64 bit cubase 7 rade 32 bitni plugovi (nexus itd..)

Last edited by Nemania; 24-12-2013 at 03:18 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 03:48 PM   #9
Khan
Moderator
 
Khan's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: BGD
Posts: 1,134
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
O jos jedno pitanje. Ako se koristi i 5 (32bita) kao i ta 7 na 64, moze li pomocu Jbridge da bridzujes i suprotno-tj da mi u 64 bit cubase 7 rade 32 bitni plugovi (nexus itd..)
Moze.
Khan is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2013, 04:27 PM   #10
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

jbridge se koristi samo za stare plugove koji nemaju vise podrsku, i sve radi .. svaki stari vst mozes pretvoriti u 64 .. inace svi noviji vst imaju podrsku za 64 tako da jbridge nije potreban
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vst i Cubase 5 elmirh Audio Software 3 09-07-2012 06:49 PM
HK Audio Elements konfigurator lesha Komercijalni Oglasi 2 14-04-2011 03:06 PM
Cubase 5 Hepek Audio Software 19 15-10-2009 02:11 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors