Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14-09-2010, 07:33 AM   #1
HeatMan
Moderator
 
HeatMan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Beograd
Posts: 3,717
Thanks: 68
Thanked 48 Times in 37 Posts
Default Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

radio neki projekat. podosta audio kanala sa gitarama, i josh vishe vstiova..

svaki je opterecen dovoljno sa plugovima.. sad, to ne bi bio problem da:

nisam snimao VOKALE u drugom projektu. i sad bih da prebacim neshto negde, i ne uspeva mi.

pokushavam u main projektu da frizujem kanale.. uspeo sam 4/5 audio kanala, i ostalo mi izlecu klasichni send/dont send error reportovi

ne mogu da ubacim vokale u projekat jer mi isto izleti c++ visual runtime error valjda..

mada par puta su neke druge gluposti izletale, jednu sam chak i fotkao..

razmishljao sam o renderovanju kanal po kanal ili batch exportu matrice da bih mixao sa vokalima, ali je problem shto nisam zavrshio sa aranzmanom, pa me ovo jako napinje sad..

u pitanju je SX 5. sad cu da probam sa updateom jednim.. ima neko neku ideju?
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 08:25 AM   #2
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Thanks: 47
Thanked 203 Times in 157 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

vidi dal ti neki plug in pravi problem (obicno neki vstI) , skoro sam imao nesto slicno kako i ti i samo sam iskoolirao export tj freeze tog vstI-a ...
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 09:05 AM   #3
HeatMan
Moderator
 
HeatMan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Beograd
Posts: 3,717
Thanks: 68
Thanked 48 Times in 37 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

pa ni jedan nece da se frizuje.. :/ mislim krene al zabaguje.. jedino da krenem da gasim jedan po jedan shta znam :/
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 09:25 AM   #4
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Thanks: 47
Thanked 203 Times in 157 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

onda klasican export ...
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 14-09-2010, 10:36 AM   #5
Everbeatz
Moderator
 
Everbeatz's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Novi Sad
Posts: 2,114
Thanks: 246
Thanked 265 Times in 168 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
onda klasican export ...
Upravo to - tu nema sta da omane
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2010, 01:23 AM   #6
66musicman
Senior Member
 
66musicman's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 493
Thanks: 39
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

Da li se mozda radi o Win XP pro 32.bita ?
Ako sve to radis u tom sistemu onda je to klasican problem 32.bitnih sistema gde u C5 udaras u plafon sa iskoriscenom RAM memorijom.
Znaci, otvori projekat i iskljuci "nepotrebne" VSTi koji ti gutaju RAM ili "predji" na Win7 64.bit i pomoli se da ti svi plug-ins i VSTi koje koristis rade u kompatibilnom modu ako nema instalacije za 64.bit.
66musicman is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2010, 01:25 AM   #7
66musicman
Senior Member
 
66musicman's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 493
Thanks: 39
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

Da li se mozda radi o Win XP pro 32.bita ?
Ako sve to radis u tom sistemu onda je to klasican problem 32.bitnih sistema gde u C5 udaras u plafon sa iskoriscenom RAM memorijom.
Znaci, otvori projekat i iskljuci "nepotrebne" VSTi koji ti gutaju RAM ili "predji" na Win7 64.bit i pomoli se da ti svi plug-ins i VSTi koje koristis rade u kompatibilnom modu ako nema instalacije za 64.bit.
66musicman is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2010, 10:16 AM   #8
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Thanks: 47
Thanked 203 Times in 157 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

mislim da postoji neki program koji se "integrise" u cubase i isto radi freeze , samo da procackam net

edit

http://www.fxfreeze.com/

probaj sa ovim
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 15-09-2010 at 10:19 AM.
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2010, 12:48 PM   #9
HeatMan
Moderator
 
HeatMan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Beograd
Posts: 3,717
Thanks: 68
Thanked 48 Times in 37 Posts
Default Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!

hvala ljudi, cu da probam svashta neshto sad kad odem
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cubase 5 Hepek Audio Software 19 15-10-2009 02:11 PM
Cubase 5 Dexxy Audio Software 116 04-06-2009 09:39 AM
Cubase 4 redroom Audio Software 3 23-02-2008 06:57 PM
Cubase Sx3 Patalo Audio Software 13 01-06-2005 04:48 AM


All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors