Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-10-2009, 10:03 AM   #21
quake
Banned
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 529
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

A sta ce vam ljudi taj silni routing?Jeste do jaja na pulsaru ali mi nikada nije bilo jasno cemu to sluzi?Tu kartu pretpostavljam nije kupovao neko ko u sobi ima samo komp pa da routira do besvesti.Meni je na motu routing uproscen do bola i to mi se jako svidja,namestio sam ga jednom i vise nikada ni pipnuo.
quake is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 10:12 AM   #22
quake
Banned
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 529
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by MilTon View Post
Recimo, Transient Designer na Pulsaru radi sto puta bolje nego onaj na UAD-u.
....i sta jos bolje radi nego na UAD-u?....nista.
quake is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:19 AM   #23
idekius
Mason
 
idekius's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Otkude Ni?, Serbia
Posts: 5,520
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by quake View Post
....i sta jos bolje radi nego na UAD-u?....nista.
UAD ima restoration paket kao što je Algorithmix Osiris za Scope? kod mene na UAD-u ga nema
Ali... Je*es plugove... Ko nauči rutiranje na Scope, teško se odriče toga, jer može sve što mu padne napamet...
Moše sve to i bez scope, ali... treba ti hardware-ski gate, reverb... itd... itd...
Mogućnost kontrole više pari kutuja iz računara, istovremeno snimanje neprocesiranog signala i procesiranog DSP plugovima... itd... itd...
__________________
http://www.facebook.com/idekius

Last edited by idekius; 27-10-2009 at 11:24 AM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:59 AM   #24
quake
Banned
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 529
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
UAD ima restoration paket kao ?to je Algorithmix Osiris za Scope? kod mene na UAD-u ga nema
restoration paket je na poco-u,izvinjavam se...
Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ali... Je*es plugove... Ko nauči rutiranje na Scope, te?ko se odriče toga, jer mo?e sve ?to mu padne napamet...
Mo?e sve to i bez scope, ali... treba ti hardware-ski gate, reverb... itd... itd...
Mogućnost kontrole vi?e pari kutuja iz računara, istovremeno snimanje neprocesiranog signala i procesiranog DSP plugovima... itd... itd...
Pa ok....znaci kada je u igri samo komp onda sve to ima smisla ali inace mislim da je mnogo jednostavnije pritisnuti dugme na monitor kontroleru nego misem vijati kablice po monitoru.
quake is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:05 PM   #25
SandRob
ton magistar
 
SandRob's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: korcula
Posts: 3,142
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Naplata prelaska na nove drajvere je nesto sto bar ja nisam imao prilike cuti da se desava bilo gde, sa bilo kojom vrstom opreme.
uad ne naplacuje drivere, ali ako hoces koristit njihove pluginove moras svake dvi godine kupit novi hardware.

slicno je i s powercoreom.

u 5 godina sam 3 puta mijenjao kartice za uad, a 2 puta za powercore, a pulsara vec deset godina samo prebacujem iz kompjutera u kompjuter.
__________________
e, sta covek mora da trpi zbog bandita
SandRob is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:11 PM   #26
kejkz
banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,210
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by SandRob View Post
uad ne naplacuje drivere, ali ako hoces koristit njihove pluginove moras svake dvi godine kupit novi hardware.

slicno je i s powercoreom.
? To mi bas nije jasno, zasto se mora kupovati novi hardver?
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:16 PM   #27
SandRob
ton magistar
 
SandRob's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: korcula
Posts: 3,142
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
? To mi bas nije jasno, zasto se mora kupovati novi hardver?
zato sto novi pluginovi rade samo na novom hardwareu.
__________________
e, sta covek mora da trpi zbog bandita
SandRob is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:23 PM   #28
kejkz
banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,210
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Sta sve nece smisliti da izmame lovu, secikese.
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:28 PM   #29
SandRob
ton magistar
 
SandRob's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: korcula
Posts: 3,142
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Sta sve nece smisliti da izmame lovu, secikese.
kad malo bolje promislis, sonic core je jos najmanji derikoza.
__________________
e, sta covek mora da trpi zbog bandita
SandRob is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:29 PM   #30
idekius
Mason
 
idekius's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Otkude Ni?, Serbia
Posts: 5,520
Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Ma kita najmanji...
UAD-ova politika je puno bolja. Jeste da se menja hardware, ali tu zamenu učine najbezbolnijom mogućom. I ne naplate driver
__________________
http://www.facebook.com/idekius
idekius is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cubase Sx3 Patalo Audio Software 13 01-06-2005 04:48 AM
Cubase SX Shadow Audio Software 12 03-12-2004 10:10 PM
Cubase SX idekius Tutorijali 5 08-07-2004 09:46 AM


All times are GMT +1. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors