Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2013, 09:15 AM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default

Znaci kupio si na tc-now.com?
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 09:33 AM   #12
TOSHO
Member
 
TOSHO's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Podravina
Posts: 107
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Da ja sam se zurio da do 1.7. kupim pluginove , s obzirom da hr 1.7. ulazi u eu,pa bi se na cijenu uracunavao porez od 25%, dok za zemlje izvan eu. poreza se ne uracunava !? Barem sam ja to tako shvatio
__________________
Svi smo mi Grunf

Last edited by TOSHO; 25-06-2013 at 09:41 AM.
TOSHO is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 10:03 AM   #13
OFF
Pro Member
 
OFF's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Uzicka Republika
Posts: 6,173
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

ja sam skontao da je do 1.7. potust kod njih, i posle gase platformu.... tj. njen razvoj
__________________
.....Snimam sve (u)zivo .....
OFF is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 10:40 AM   #14
TOSHO
Member
 
TOSHO's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Podravina
Posts: 107
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Jao, onda moram nagrabljati jos nesto para i uzeti dvr2 ili barem nonlin !
__________________
Svi smo mi Grunf
TOSHO is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 10:46 PM   #15
OFF
Pro Member
 
OFF's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Uzicka Republika
Posts: 6,173
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

ja sad odoh malo da testiram demo pluginse, moram nesto da pazarim ....

Za sada nonlin i ovaj tap delay me kopkaju...... imam vec vss3.......

ima li preporuka, da ne otvaramo novi topic.........

Onaj kompresor Cl1b mi deluje brutalno, ali sam skoro pazario uadov bundle novih la2a i 1176, pa ne bih opet kompresor...... ali mi se cini odlican i dosta bolji od native ekvivalenta
__________________
.....Snimam sve (u)zivo .....
OFF is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2013, 10:54 PM   #16
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Ja sam danas pazario Virus + upgrade i Tap Factory koji je brutalan ..

Offe, otkud ti informacija da gase platformu? To uopste nije dobra vest .. generalno gledano u sledecih 5-10 godina ..
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2013, 12:02 AM   #17
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

da u pravu si .. sve ce funkcionisati, podrska.. licence, deljenje, prebacivanje itd.. Jedino sto prestaju sa prodajom pluginova, vise nece moci da se kupe .. uopste ne razumem zbog cega
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2013, 12:21 AM   #18
OFF
Pro Member
 
OFF's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Uzicka Republika
Posts: 6,173
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
da u pravu si .. sve ce funkcionisati, podrska.. licence, deljenje, prebacivanje itd.. Jedino sto prestaju sa prodajom pluginova, vise nece moci da se kupe .. uopste ne razumem zbog cega
ja sam skontao da se gasi razvoj platforme, znaci i razvoj za nove OS-ove, kompatibilnost, ispravljanje gresaka.....

nadam se da gresim.......

a i nije mi jasno sto bi neko prestaje da prodaje nesto sto ga vise ne kosta..... odicu se ciste dobiti
__________________
.....Snimam sve (u)zivo .....
OFF is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2013, 05:35 PM   #19
TOSHO
Member
 
TOSHO's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Podravina
Posts: 107
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Driver za powecore je 64bitni, a pluginovi su 32 bitni!? sto to znaci ? Nisam bas informaticki pismen pa bas to ne kapiram ?
__________________
Svi smo mi Grunf
TOSHO is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2013, 06:05 PM   #20
TOSHO
Member
 
TOSHO's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Podravina
Posts: 107
Default Re: Powercore autorizacija pluginova?

Ah kontam da je to neko prduckanje preko j bridge...
__________________
Svi smo mi Grunf
TOSHO is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UAD-1 autorizacija soundformer DSP forum 9 15-10-2012 08:04 AM
Koliko pluginova!! Everbeatz Pricaonica 25 10-10-2011 09:50 PM
Hitno: Uad autorizacija HeatMan DSP forum 9 18-11-2009 03:10 PM
top 5 pluginova babilon33 Audio Software 34 30-03-2009 03:06 AM
Registracija powercore pluginova Shot DSP forum 1 28-02-2009 10:13 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors