|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih da otimam thread, izvinjavam se unaprijed na oftopiku ali molio bih te ukoliko je moguce da postavis taj originalni 'neprocesuirani' kanal akg-a, iz razloga sto ga mjerkam vec duze vremena.. Sad 'ocu li ga ikad uzet bog te pita..
Sreo sam se sa njim uzivo na jednoj jedinoj seansi prosle godine i dozivljaj mi je bio vise nego prijatan.. S druge strane, ne bih bas zelio da 'bacim' tolike pare te bi bilo fino cuti ga opet.. ![]()
![]() |
#72 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne mogu stavljati vokal ![]() Ali kao što bi Amerikanci rekli, uzmi moju izjavu o C12VR with the pinch of salt. Ukusi su različiti, zato je najbolje da ako imaš priliku prvo testiraš mikrofon, pa ako ti se sviđa kupiš i to samo po dobroj cijeni jer taj mikrofon ne vrijedi niti blizu novaca po koliko se prodavao. Meni osobno se ne sviđa i bio bi mi zadnji odabir u snimanju bilo čega ali kažem i sa puno gorim mikrofonima su snimani hitovi..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
![]()
E, bre, cika Surfere, pa ispade ko da pricas o behringeru...
![]() Dobro, razumem da ti se ne dopada mikrofon, i ja organski ne podnosim 58-icu, ali hebi ga, fakat je isto jedan od "velikih" mikrofona...
![]() |
#74 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bockie, ja imam tendenciju pretjerivati i to priznajem. ![]() Ali stvarno mi se taj mikrofon nikako ne sviđa, ne mogu si pomoći. ![]() Ustvari ne volim previ?e niti jedan AKG mikrofon osim ovog vintage C12 koji je SPEKTAKULARAN !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Ok, nije frka.. Rekoh da probam
![]() Da, moze se naci za 'normalnije' pare sad.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tempest - analogna ritam ma?ina | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 23-01-2011 03:25 PM |
Analogna sabirnica | Bockie | Analogija | 14 | 27-12-2010 11:02 AM |
Analogna mikseta iz 80-tih | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 19-02-2008 03:10 PM |