Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Analogija

Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2011, 03:52 AM   #21
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,431
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

Nema sweep...

I koji ce mu moj... To je za grubu kontrolu, pre usnimka, i to je puno sto ima...! EQ na mixeru ne mora uopste da dira.... to je za sinteve i tako, sta li vec rece da trazi.... Tu je preamp bitan, sto je na tom S.craftu do yaya za te pare...!!! Ostalo resava itb...

Koliko ljudi na sceni je uopste selo da vrti eq na pravom stolu...? A kad dotle dodje svi sve znaju... cccc....
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 08:02 AM   #22
Surfer
Senior Member
 
Surfer's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 493
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Nema sweep...

I koji ce mu moj... To je za grubu kontrolu, pre usnimka, i to je puno sto ima...! EQ na mixeru ne mora uopste da dira.... to je za sinteve i tako, sta li vec rece da trazi.... Tu je preamp bitan, sto je na tom S.craftu do yaya za te pare...!!! Ostalo resava itb...

Koliko ljudi na sceni je uopste selo da vrti eq na pravom stolu...? A kad dotle dodje svi sve znaju... cccc....

Kako je preamp bitan kad im mikser treba da spoje sinteve i drum ma?ine?

Preamp ima dosta ?uma i ne bi ga nikome preporučio.



Ali zato:

Za jeftine pare- 400 Eura

http://www.njuskalo.hr/miksete/mixer...-oglas-2552184
__________________
INFO
SLIKE
Surfer is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 11:04 AM   #23
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,431
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

Pa zar mu ne treba za snjimanje?
Whatever...
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 09:00 PM   #24
filip
Senior Member
 
filip's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Novi Sad
Posts: 458
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

evo ja ozbiljno razmisljam o prodaji mog tasc.m-3700
filip is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 10:52 PM   #25
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,431
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

Ajde onda ozbiljno okaci oglas u za to predvidjenoj sekciji, a ne ovako...

Poz'
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!


Last edited by Bockie; 11-04-2011 at 11:54 PM.
Bockie is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 06:56 AM   #26
filip
Senior Member
 
filip's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Novi Sad
Posts: 458
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

ne brini Boki, svi ce biti obavesteni na pravom mestu - kako treba, kada (i ako) do toga sigurno dodje, pozdrav
filip is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2011, 11:43 AM   #27
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,431
Default Re: tascam m 3500 ili 3700?

__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors