|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Hvala ti puno na podr?ci. U biti se na ovaj na?in pomalo vje?bamo i pripremamo na snimanje hrpe autorskog materijala, a svaka snimka nam do?e kao tona iskustva, pogotovo kako najbolje spojiti digitalni i analogni svijet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Aposlutno si u pravu i slažem se s tobom. Nije ideja uopće ganjati pošto-poto neki 50-60's sound, ali bi upotrijebili neke principe i pristupe glazbi i tog vremena. Recimo ideja mi je koristiti što više živih instrumenata, bubanj bez semplova, snimanje barem ritam sekcije u komadu, a ne kanal po kanal ne bi li se što bolje ulovila izvedba benda (kojoj bi isto tako htio pokloniti veliku pažnju). Zatim probati reducirati broj mikrofona i raditi zvuk u sobi, a ne na mikseru, a što se tiče samih pjesama, nit vodilja mi je melodija (na to jako patim) i vokalna višeglasja, pa u tom smislu će možđa neke stvari zvučati retro, ali svakako to nije cilj, možda će biti posljedica.
Meni ti je malo problem što ja slušam stariju glazbu, pa mi neke suvremene ideje i ne padaju na pamet, a i stilski ne znam takve modernije aranžmane svirati, pa se ne petljam u njih, ali prolazi kroz "studio" puno ljudi, pa kako bude koja dobra ideja, sigurno ću ih uzeti u obzir. E jasam se raspisao ovako rano ujutro... ![]() Last edited by igormink; 05-04-2011 at 06:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 05-04-2011 at 09:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
http://www.4shared.com/audio/ZBYqA4Kc/leka_3.html
Negde u isto vreme i istom studiju smo snimali,iskopao sam snimke jako stare,pa cisto da se cuje traka i kako je nekad sve zvucalo bez kompjutera pozz! Last edited by Bockie; 22-04-2011 at 01:08 AM. Reason: prikladan thread |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Fina stvar. Lici po malo na yu-grupu.. A ja bas volim neke njihove stvari... Doduse, snimak jeste malo olesen i ne predstavlja pravilo za zvuk trake u smislu ispravnosti snimka. Ali smek je tu!
U danasnje vreme bi ta gitara bila jedno 10 db jaca i sve bi bilo daleko kompresovanije i "upeglanije" i bas mi se svidja sto nije tako! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radovi u toku!!! | LA-2A | Promocija radova | 17 | 10-12-2010 12:33 PM |
Chryseis - neki radovi | chryseis | Promocija radova | 1 | 17-01-2009 02:14 PM |
Vrachevi Radovi!!! | perun | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 18-08-2006 11:40 AM |
rap radovi | white nigga | Promocija radova | 9 | 02-04-2005 01:20 AM |