Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2011, 12:06 PM   #1
Insomnia Studios
Member
 
Insomnia Studios's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Zemun
Posts: 70
Default moze li Power Mac G5 da tera logic 9?

pozdrav, ima li ko iskustva sa Power Mac G5 procesor na 2GHz i 4Gb ram memorije? kako tera logic pro9? i isplati li se masina uopste?
Insomnia Studios is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2011, 01:31 PM   #2
DaBear
VIP Member
 
DaBear's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: London UK
Posts: 5,794
Default Re: moze li Power Mac G5 da tera logic 9?

Quote:
Originally Posted by Insomnia Studios View Post
pozdrav, ima li ko iskustva sa Power Mac G5 procesor na 2GHz i 4Gb ram memorije? kako tera logic pro9? i isplati li se masina uopste?
nije jednostavno pitanje za brzi odgovor. Googlaj malo po webu, ima PUNO njih sa istim pitanjima.
Nekima radi do jaja, nekima ne...zavisi koji Mac, koji OS, koliko processora, koji plugovi, kao i tvoja ocekivanja i potrebe?
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2011, 09:33 AM   #3
euphoric
Member
 
euphoric's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: music?
Posts: 286
Default Re: moze li Power Mac G5 da tera logic 9?

Quote:
Originally Posted by Insomnia Studios View Post
pozdrav, ima li ko iskustva sa Power Mac G5 procesor na 2GHz i 4Gb ram memorije? kako tera logic pro9? i isplati li se masina uopste?
Taj G5 nije toliko los i moze da tera Logic, ali sve do verzije 9.1 (znaci moze da radi 9.0.2 pa sve verzije na dole), pa imaj to na umu..
Sto se tice investicije, jedino ako bas povoljno mozes da uzmes G5 onda ga uzmi..
S druge strane, bolji bi bio ha**intosh..

Pozdrav
__________________
Imagination is more important than knowledge
[Albert Einstein]

Last edited by euphoric; 17-02-2011 at 09:36 AM.
euphoric is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2011, 10:42 AM   #4
vlaad
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 59
Default Re: moze li Power Mac G5 da tera logic 9?

Kao sto rekose kolege prije mene, moze verzija 9.01. Sad, sto se tice samog G5 (imah isti takav), ako je povoljno - uzimaj. Kompjuter je dobar, i prilicno tih. Hackintosh (koji takodje koristim, iz hobija) mi nikad nije bio ozbiljna opcija: bucan, ruzan, sklon rusenju programa, a kod apdejtovanja sistema se moras moliti Isusu, Alahu, Budi, Raa, Zevsu i ostalima. S druge strane, sto se tice sirove snage, svaki noviji hackintosh ce biti brzi, a i svi noviji intel Macovi. Brzine Mac (a i ostalih) kompjutera mozes provjeriti na adresi http://browse.geekbench.ca/
vlaad is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rep Power!!! LA-2A Predlozi i sugestije 3 18-08-2010 12:28 AM
power..more power Reinhardt Gitarska Produkcija 0 28-05-2009 10:11 PM
Logic::: uvod u Logic Audio dr.Ru Tutorijali 0 12-06-2003 12:19 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors