Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2017, 12:57 AM   #1
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default akai cd image

zna neko koji softver je ok da od wav-ova(one shot , loopovi i sl.) napravim akai cd image tj da ih prebacim u akai format (s2000 , s3000xl) hocu da se resim bilo kakvog wav-a na kompu vec ugodno da koristim oba semplera , semplovanje i editovanje bi mi oduzelo veoma mnogo godina ! hvala unapred inace system na kome radim je win7 64-bitni , trazio sam na net-u neka resenja ali su u ms-dosu(nije mi frka) ali su mrtvi linkovi.

Hvala!
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 10:51 AM   #2
vlaad
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 59
Default Re: akai cd image

Dok sam koristio semplere znam da je Chickensystems translator čuda činio, mislim da je to rješenje. Bilo je nekih pijačnih verzija koje su radile dobro.
Što se tiče 64bit verzije Wina, ako softver ne radi uvijek možeš instalirati virtuelne Win XP i obaviti šta ti treba (kod mene je tako radilo).
Sretno.
vlaad is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 02:05 PM   #3
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: akai cd image

ne gine mi xp , srecom imam 2 backup kompa sa xp-om (zenin i decin)
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 02-06-2017 at 02:12 PM.
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 06:15 PM   #4
vlaad
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 59
Default

Pa probaj pod Win 7, nema razloga što ne bi radilo. Ako ne, instaliraj virtuelno Win XP pomoću VirtualBoxa ili VMWare, obavi posao i možeš obrisati XP ako ti više ne treba.
Translator može praviti Akai slike koje možeš narezati na cd.


Sent from my iPad using Tapatalk
vlaad is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2017, 03:01 PM   #5
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: akai cd image

da sa preko tog virtual image-a kad prevuces wav-ove odma sam softver sve pravi
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kupujem Akai S900/Akai S1000/Akai S1100. Mistamoon86 Kupujem/trazim 1 27-02-2017 01:29 PM
Image Line Sawer Mika Technika Audio Software 4 31-05-2009 09:54 AM
Image Verification [search] jaybox Predlozi i sugestije 5 18-05-2009 03:01 PM
Rezanje CD image-a tom Razno 11 29-10-2007 05:23 AM


All times are GMT +1. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors