|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
zna neko koji softver je ok da od wav-ova(one shot , loopovi i sl.) napravim akai cd image tj da ih prebacim u akai format (s2000 , s3000xl) hocu da se resim bilo kakvog wav-a na kompu vec ugodno da koristim oba semplera , semplovanje i editovanje bi mi oduzelo veoma mnogo godina !
![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Dok sam koristio semplere znam da je Chickensystems translator čuda činio, mislim da je to rješenje. Bilo je nekih pijačnih verzija koje su radile dobro.
Što se tiče 64bit verzije Wina, ako softver ne radi uvijek možeš instalirati virtuelne Win XP i obaviti šta ti treba (kod mene je tako radilo). Sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ne gine mi xp , srecom imam 2 backup kompa sa xp-om (zenin i decin)
![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 02-06-2017 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pa probaj pod Win 7, nema razloga što ne bi radilo. Ako ne, instaliraj virtuelno Win XP pomoću VirtualBoxa ili VMWare, obavi posao i možeš obrisati XP ako ti više ne treba.
Translator može praviti Akai slike koje možeš narezati na cd. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
da sa preko tog virtual image-a kad prevuces wav-ove odma sam softver sve pravi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Akai S900/Akai S1000/Akai S1100. | Mistamoon86 | Kupujem/trazim | 1 | 27-02-2017 01:29 PM |
Image Line Sawer | Mika Technika | Audio Software | 4 | 31-05-2009 09:54 AM |
Image Verification [search] | jaybox | Predlozi i sugestije | 5 | 18-05-2009 03:01 PM |
Rezanje CD image-a | tom | Razno | 11 | 29-10-2007 05:23 AM |