Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-02-2013, 12:39 PM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: UAD Sharing

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
Moze i odvojeno... on je prijavi na nalog i kartica se automatski registruje u drugoj grupi kao sto si rekao, ali onda njegov prijatelj napise pisamce u kojem im kaze da se zeznuo i da je hteo karticu da stavi u istu grupu ali je pogresio i oni ce je prebaciti u prvu grupu...bar je bilo tako, ja uradio jednom, mada sam se ja stvarno zeznuo ali dodje mu na isto...
Pozz
ne moze vise tako !! oni ce traziti kao dokaz da im posaljes generate log file koji se pravi iz cotrol panela/system.. u tom log fajlu oni vide da li su kartice u istom kompjuteru , kada vide da nisu , tu nastaje problem i nece ti spojiti .. vrlo su postali rigorozni i rade na sprecavanju zloupotrebe .. pazite sta pisete ako vec niste sigurni jer neko moze da nadrlja ! .. mnogo toga sam iskusio sa njima i tacno znam sta vam pisem Dakle prebacivanje na istu grupu, je otezano i ima da vam skinu gace da dokazete ono sto vam traze .. korisnik MAX , je imao tih problema.. mesecima ih molio i bez dokaza nisu hteli da mu spoje .. na kraju je karticu slao kod kolege sa kojim deli nalog, da ih spoji i posalje im generate log iz uad control panela kao dokaz da su kartice od jednog vlasnika .

Quote:
According to the EULA ( End User License Agreement) each computer system would be considered a different account group and would require it's own unique ( different ) set of plugin licenses. The UAD software will detect what is in the computer (other UAD cards ). If you are simply adding a new card to an existing computer system the UAD software will detect the other UAD card and automatically register the new UAD card into the same account group with the other UAD card already registered in the account. If the new card is installed in a computer that does not have any other UAD cards then the UAD software will automatically register the new UAD card into a new account group ( new system ).


Best Regards,


Dave Roda
Customer Support
Universal Audio
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2013, 12:43 PM   #12
Gianfranco
Senior Member
 
Gianfranco's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Beograd
Posts: 706
Default Re: UAD Sharing

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
Moze i odvojeno... on je prijavi na nalog i kartica se automatski registruje u drugoj grupi kao sto si rekao, ali onda njegov prijatelj napise pisamce u kojem im kaze da se zeznuo i da je hteo karticu da stavi u istu grupu ali je pogresio i oni ce je prebaciti u prvu grupu...bar je bilo tako, ja uradio jednom, mada sam se ja stvarno zeznuo ali dodje mu na isto...
Pozz
Bilo tako, ali vise nije... i ne pomazu nikakve srceparajuce price! sada moraju obe kartice da budu istovremeno u kompu, pa da onda registrujes novu ili ako se zajebes... (pa ti novu karticu veze za novu grupu) onda moras da stavis obe kartice u isti komp i da im posaljes neki txt fajl (koji exportujes putem UAD control panel-a), kojim dokazujes da su obe kartice istovremeno u kompu... tek onda oni rucno srede da obe kartice budu u istoj grupi...
nakon toga mozes da odvojis kartice i da svaku koristis u posebnom kompu...

Neka jos neko potvrdi ako je imao slicna iskustva u zadnjih recimo 9 meseci... ili sam mozda samo naleteo na nekog novajliju, koji se strogo drzi propisa...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2013, 10:52 PM   #13
"7"
Pro Member
 
"7"'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: BG, Cerak !
Posts: 1,508
Default Re: UAD Sharing

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
ne moze vise tako !! oni ce traziti kao dokaz da im posaljes generate log file koji se pravi iz cotrol panela/system.. u tom log fajlu oni vide da li su kartice u istom kompjuteru , kada vide da nisu , tu nastaje problem i nece ti spojiti .. vrlo su postali rigorozni i rade na sprecavanju zloupotrebe .. pazite sta pisete ako vec niste sigurni jer neko moze da nadrlja ! .. mnogo toga sam iskusio sa njima i tacno znam sta vam pisem Dakle prebacivanje na istu grupu, je otezano i ima da vam skinu gace da dokazete ono sto vam traze .. korisnik MAX , je imao tih problema.. mesecima ih molio i bez dokaza nisu hteli da mu spoje .. na kraju je karticu slao kod kolege sa kojim deli nalog, da ih spoji i posalje im generate log iz uad control panela kao dokaz da su kartice od jednog vlasnika .
E pa zato sam i napisao da je bilo tako, a promene se stvari i u par dana a kamoli u par godina... dobro je da se zna za ubuduce...
Pozz
__________________
Oni misle da ja mislim, a ja mislim da ne mislim... posle mislim ajd' da mislim, da ne misle da ne mislim!
"7" is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2013, 10:16 PM   #14
EDO GRAND
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 56
Smile Re: UAD Sharing

Quote:
Originally Posted by sigimigi View Post
Aha,to je super,pa eto ako ima neko zainteresovan da mi da mjesto ili da kupim ja neke plugove nije problem,koristim UAD 2 SOLO.pozzz
POZ

Ja imam UAD duo,koristim recimo ampex atr,,studer,manley master eq,trident,ssl comp, neve 1076, i jos nekih stranskih malo more..kad uzmes duo mozemo da mjenjamo..

POZZZ
EDO GRAND is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Najbolji besplatni File Sharing servis ProkDu Pricaonica 3 14-03-2011 06:28 PM


All times are GMT +1. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors