Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Tutorijali

Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2011, 08:56 PM   #1
perosc
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 53
Angry Problem BATERY i Cubase

PoZ svim forumasima...Molio bih ako neko zna da mi objasni,Zasto neman sve kanale od Batery u Cubase na mixeru a imao sam na nekim pjesmama.Sada kad aktivitam Bateri samo dobijem jedan kanal 1/2 na mixeru od Cubase.Rasporedim elemente u Batery na vise kanala i samo se cuje onaj na 1/2,a ostali se ne cuju.Kad sve elemente stavim na 1/2 onda se cuju i oni.
perosc is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2011, 10:54 PM   #2
moka
Member
 
moka's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 103
Default Re: Problem BATERY i Cubase

Da li uključi? ostale kanale? (Pritiskom na F11, pa skroz desno dugme, na mestu gde si dodao Batery).
moka is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2011, 10:01 AM   #3
perosc
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 53
Smile Re: Problem BATERY i Cubase

E HVALA drug meni je prije uvijek bilo to podeseno pa nikad nisam ni trebao misliti na to.Mnogo si mi pomogao POZZZ
perosc is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2011, 12:56 AM   #4
tomycrosound
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Vinkovci
Posts: 222
Default Re: Problem BATERY i Cubase

Imam i ja pitanje:
Batery radi ok (jedan kanal koristim), a nakon ?to spremim projekt i ponovo ga otvorim (cubase), batery ne daje zvuk. Kao da nije učitao samplove. Moram iznova otvoriti njegov presset da bi radio. Ponekad ni to ne poma?e, već moram cijeli batery otvorit ponovo.
tomycrosound is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2011, 01:15 AM   #5
psionic
Superoperater
 
psionic's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Beograd
Posts: 2,067
Default Re: Problem BATERY i Cubase

Quote:
Originally Posted by tomycrosound View Post
Imam i ja pitanje:
Batery radi ok (jedan kanal koristim), a nakon ?to spremim projekt i ponovo ga otvorim (cubase), batery ne daje zvuk. Kao da nije učitao samplove. Moram iznova otvoriti njegov presset da bi radio. Ponekad ni to ne poma?e, već moram cijeli batery otvorit ponovo.
Nemoj koristiti Battery 3.1.1 DYNAMICS, uzmi ASSiGN release...
__________________
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on..
psionic is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2011, 01:56 PM   #6
Rhino
Pro Member
 
Rhino's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,232
Default Re: Problem BATERY i Cubase

Ja i dalje koristim battery 2. Navika je cudo
__________________
aje
Rhino is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem oko cubase 5.1 saki Audio Software 0 11-08-2010 01:49 PM
Cubase SX3 Problem Pavell Audio Software 4 11-04-2010 08:38 PM
Problem sa Cubase 5 fapro Audio Software 3 21-12-2009 10:23 AM
Cubase SX problem blags Audio Software 4 18-08-2005 01:16 PM
Pucketanje-Batery!!! Zid Audio Software 13 10-11-2004 01:11 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors