Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-02-2014, 02:00 AM   #1
Gianfranco
Senior Member
 
Gianfranco's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Beograd
Posts: 706
Default UAD v7.5 problem

Nakon instalacije UAD v7.5 i restartovanja racunara , WIN 7 vise nije mogao da se podigne, jer se u toku podizanja pojavljivao famozni plavi ekran...
Tek kada sam izvadio UAD2 karticu iz kucista sistem je mogao da se podigne...
ali bilo je nekih cudnih nuspojava... recimo sat je pokazivao da je 1. januar 2002. godine itd... na svu srecu bas pre 2 dana sam backup-ovao kompletan image C diska, tako da sam uspeo da sve vratim u normalu...

Vidim da se na sajtu od Universal Audio-a niko ne zali na bilo kakve probleme... Ako neko zna/pretpostavlja u cemu moze biti problem, neka javi...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2014, 07:50 PM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic
 
STUDIOTON's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kraljevo
Posts: 3,256
Default Re: UAD v7.5 problem

Da li si updateovao UAD softver kada si instalirao 7.5?

Meni se to cesto desava kada updateujem UAD, odnosno instalira se softver i kada idem na restart koji softver pri kraju instalacije nudi, desava se plavi ekran ..

To sam resio tako sto kada instaliram UAD idem na shut down .. i onda je sve ok ..
__________________
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 24-02-2014, 12:04 AM   #3
Gianfranco
Senior Member
 
Gianfranco's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Beograd
Posts: 706
Default Re: UAD v7.5 problem

da, nakon restarta koji je sastavni deo instalacije WIN7 vise nije mogao da se podigne, jer se pojavljivao plavi ekran... onda sam pokusao da podignem i WIN XP sistem koji imam u istom kompjuteru, ali i tu se pojavio plavi ekran !?
Onda sam izvadio UAD karticu i mogao je da se podigne i jedan i drugi sistem.
A vrlo moguce da nije fora u vadjenju kartice, nego u tome sto sam bio iskljucio kompjuter...
Najverovatnije je to u pitanju!
Hvala!
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opet problem u problem-programu ANITA Audio Software 23 02-10-2007 11:14 PM
problem.. midi problem nestor Audio Produkcija - Tehnike 2 15-12-2006 06:24 AM
problem veoma ozbiljan problem alavuk Ostali muzički instrumenti i studijska oprema 0 15-10-2006 03:47 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors