Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31-10-2017, 03:08 PM   #1
nikolicdn
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 228
Default Uad 1 - не ради ауторизација!

Поздрав.

Пошто формирам нову машину, пребацујем UAD-1 PCI картицу са старе конфигурације. Проблем је у томе да ми ауторизациони фајл не функционише! Кад год покушам да ауторизујем изађе ми обавештење "not updated".

Да ли је неко упознат са овом проблематиком?

Напомињем да на старој конфигурацији све шљака и даље, а истим фајлом сам ауторизовао 2013. године.

Хвала.
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 07:06 PM   #2
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,426
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Ne bih se čudio da su ubacili nešto da ograniče i na duge staze...

Za početak mi pada na pamet da deinstaliraš kartu i zatim onemogućiš funkciju u device manageru (da je ne bi fizički čupao), zatim u biosu vratiš vreme na 2013. godinu i potom normalno instaliraš opet kartu...
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 08:08 PM   #3
nikolicdn
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 228
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Ne bih se čudio da su ubacili nešto da ograniče i na duge staze...

Za početak mi pada na pamet da deinstaliraš kartu i zatim onemogućiš funkciju u device manageru (da je ne bi fizički čupao), zatim u biosu vratiš vreme na 2013. godinu i potom normalno instaliraš opet kartu...
Инвентивна идеја, али не делује...
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 08:20 PM   #4
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,426
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Koji Win?
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 08:39 PM   #5
nikolicdn
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 228
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Koji Win?
Win 10!
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 09:08 PM   #6
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,426
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Aha...jasno...jbg..
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 09:18 PM   #7
nikolicdn
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 228
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Чини ми се да нема везе са десетком. Справа се у суштини врло лагано инсталира, проблем је што се не ауторизује.

С обзиром да је техничка подршка престала 31.12.2013 сумњам да није више могуће ауторизовати на овакав начин. Картицу сам купио половну са фајлом за ауторизацију, па је могуће и да је власник налога рецимо мигрирао плагове на uad-2 картицу и рецимо онемогућио мене да се поново ауторизујем.
nikolicdn is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 09:52 PM   #8
Filip_
Pro Member
 
Filip_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Beograd i Kraljevo
Posts: 810
Post Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Ja bi ipak probao install karte sa Win7 nekom recimo Ultimate verzijom.
__________________
http://soundcloud.com/phillipsalom

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2017, 10:14 PM   #9
komil
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 74
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

Nisam imao nesreću da rešavam ovaj problem ali ja isto mislim da verzija Wina to može da reši. Probaj isti Win na kojem ti je taj auth fajl radio.
komil is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2017, 12:30 PM   #10
alavuk
Pro Member
 
alavuk's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Skopje
Posts: 4,664
Default Re: Uad 1 - не ради ауторизација!

zasto ne bi ipak kontaktirao uad-ovu tehnicku podrsku ? , manje vremena bi se izgubilo nego da instalira razne verzije windows-a .

probaj ovo

http://www.studionu.com/uadforums/vi...16309&p=135940

probaj sa ovim drajverima dole 6.4 ili manja verzija

http://my.uaudio.com/systems/uad1_do...D-Win-v640.exe
__________________
menjam nove fosile za ritam masinu ...





xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 03-11-2017 at 03:41 PM.
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E-mu 1212m Подешавања у миксеру NemaSel Computer Hardware 30 22-01-2014 01:26 PM
хармоника проблем Sokarelo Ostali muzički instrumenti i studijska oprema 14 26-10-2008 05:28 PM
Компакт диск слави 25. рођендан bole Razno 11 20-08-2007 10:01 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors