Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Tutorijali

Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26-02-2013, 02:43 PM   #1
disco violence
Pro Member
 
disco violence's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Shid
Posts: 1,134
Thanks: 66
Thanked 59 Times in 45 Posts
Default Kopirati grafik u EQ?!

Evo vec duze vreme se patim uz pomoc print skrina i fotosopa da iskopiram jedan grafik u vst eq.Postoji li neki laksi metod kojim bi se grafik mogao uvuci direkt u neki vst eq i kako bi to bilo najjednostavnije,a kako najpreciznije uraditi?Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.Hvala.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2013, 03:15 PM   #2
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,425
Thanks: 303
Thanked 1,025 Times in 665 Posts
Default Re: Kopirati grafik u EQ?!

Nisam 100% siguran sta tacno pitas, ali:

U Cubendo prebacis view mixera na inserte.

Držiš ctrl ili alt za copy/cut - paste bilo kog vst/vsti i misem pustis na željeni kanal.
Kopirace ceo plug, sa svim postavkama u trenutku kopiranja ili premeštanja.

Idealno za npr overhede, pa radis jedan i kad uradis, kopiras na drugi. isto je za bilo koji vst, eq,comp,bilo sta...

Ima i za pt mislim, samo zaboravih kako tacno. Mozda na samom vst imas copy u pt-u , mislim...
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bockie For This Useful Post:
disco violence (26-02-2013)
Old 26-02-2013, 04:23 PM   #3
awacs
VIP Member
 
awacs's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Zemun
Posts: 4,889
Thanks: 1,083
Thanked 1,531 Times in 905 Posts
Default Re: Kopirati grafik u EQ?!

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Evo vec duze vreme se patim uz pomoc print skrina i fotosopa da iskopiram jedan grafik u vst eq.Postoji li neki laksi metod kojim bi se grafik mogao uvuci direkt u neki vst eq i kako bi to bilo najjednostavnije,a kako najpreciznije uraditi?Da li je neko radio nesto slicno i kakva su iskustva.Hvala.
Waves Q-Clone? On je dodu?e planiran za kloniranje hardverskih EQ-a, ali cenim da bi ako ima? interfejs sa vi?e ulaza/izlaza mogao da ga prosledi? tako da ti "uhvati" krivu od nekog VST EQ-a...

Pozdrav,

Vasa
__________________
TEHNIKA NARODU!
awacs is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to awacs For This Useful Post:
disco violence (26-02-2013)
Old 26-02-2013, 04:35 PM   #4
disco violence
Pro Member
 
disco violence's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Shid
Posts: 1,134
Thanks: 66
Thanked 59 Times in 45 Posts
Default Re: Kopirati grafik u EQ?!

Hvala ja bi ustvari da uradim nemoguce tj,da grafik iy pdf formata uvucem u vst plugin.
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2013, 06:45 PM   #5
Bockie
Moderator
 
Bockie's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ) Recording
Posts: 4,425
Thanks: 303
Thanked 1,025 Times in 665 Posts
Default Re: Kopirati grafik u EQ?!

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Hvala ja bi ustvari da uradim nemoguce tj,da grafik iy pdf formata uvucem u vst plugin.

Ahaaaa....

Pa onda uradis kako ti se dopada, a njima uverljivo objasnis kako si radio po tom grafiku!



Poz'
__________________
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2013, 08:05 PM   #6
disco violence
Pro Member
 
disco violence's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Shid
Posts: 1,134
Thanks: 66
Thanked 59 Times in 45 Posts
Default Re: Kopirati grafik u EQ?!

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Ahaaaa....

Pa onda uradis kako ti se dopada, a njima uverljivo objasnis kako si radio po tom grafiku!



Poz'
Problem je ?to nema njih,ja moram sam sebe da zajebem, uf.... biće te?ko.
disco violence is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors