Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2018, 11:41 PM   #1
spartakus
Pro Member
 
spartakus's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: serbia
Posts: 1,287
Default Dual boot

Pozdrav svima Imam malu nedoumicu e pa ovako dali je moguce dodati u biosu josh jednu opciju za izbor systema.Trenutno imam prilikom paljenja kompa 2 opcije(na razlicitim hd razliciti systemi,dve win 7),dali je moguce imati 3 ili vishe systema na jednom rachunaru(bolje da sam odmah ovo napisao e jbg).Uvideo sam neku prednost(cak i da da mi padne system ja upalim drugi os upalim isti program upalim isti projekat sve isto ko na ovom srushenom systemu).Vreme je kljuchan faktor.
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2018, 09:07 AM   #2
idvi
Senior Member
 
idvi's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 680
Default Re: Dual boot

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Pozdrav svima Imam malu nedoumicu e pa ovako dali je moguce dodati u biosu josh jednu opciju za izbor systema.Trenutno imam prilikom paljenja kompa 2 opcije(na razlicitim hd razliciti systemi,dve win 7),dali je moguce imati 3 ili vishe systema na jednom rachunaru(bolje da sam odmah ovo napisao e jbg).Uvideo sam neku prednost(cak i da da mi padne system ja upalim drugi os upalim isti program upalim isti projekat sve isto ko na ovom srushenom systemu).Vreme je kljuchan faktor.
Nisam isprobao ali vjerujem da može ..mislim da postoji soft koji radi dve ili više particija sa svojim boot-om.
Imam isto dva sistema (W7) ALI bolja mi je fora particiju sa sa "True image" backupirati i ako nešto zaribaš pokrene i popiješ pivo i sve je tu
__________________
dobro je uvijek dobro
idvi is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2018, 07:39 PM   #3
Marcus
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 32
Default Re: Dual boot

Ovo je taj program za kontrolu boot-a https://neosmart.net/EasyBCD/ samo koliko znam ako hoćeš hackintos ili windows 10 trebaš ovim redoslijedom i instalirat , poslije hackintosa ,10- ku pa sve ostalo.
Marcus is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven rack zapeo u boot loop Marcus Computer Hardware 0 26-10-2015 06:38 PM
Pomoć Cubase 5 boot... idvi Audio Software 17 30-10-2009 04:16 PM
Need help! Dual boot problem... newbie Tutorijali 8 22-06-2006 02:29 PM
Dual CPU??? dr.Ru Computer Hardware 2 10-08-2003 12:04 AM


All times are GMT +1. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors