|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
Pazi, ta INFINITY sinteza se uglavnom zasniva na "obojenosti" sa efektima. Skini im efekte i imaćeš nulu od zvuka. Jedino zbog čega volim Roland (iako sam KORG fan) je što kod Rolanda mogu da sviram sa patchevima i da mi u tom zvuku ništa ne fali, dok je kod Korga skoro uvek moram da layerujem zvuk u COMBI.
Roland se takodje lepo setio pa za svaki model imaš i besplatan Editor na kompu, ali sam display mi je kod KORGa neko više "user-friendly" nego Rolandov. Što se tiče Kurzweila, to je zaista fina sprava i za raliku od Fantoma vredi svaki EUR, mada sam čuo da je cela kompanija pala u dugove tako da je njeno dalje postojanje vrlo neizvesno (zato je Jordan Ruddess i prešao sa Kurza na KORG - nisu mogli da mu obezbede servisiranje niti nove modele ukoliko mu se stari pokvare). Bilo bi idealno kada bi KORG otkupio Kurzweil i pomešao sinteze i efekte
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|