|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#22 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ja se trudim da muziku dozivljavam bas tako, kao najobicniji slusalac i da je vrednujem po kolicini emocija koje je izazvala kod mene, bez obzira da li su to bes, tuga, ljubav, sreca, nostalgija, divljenje..... Zbog toga mi se i svidjaju pesme najrazlicitijih oblika i iz razlicitih zanrova. Volim neke duge, kompleksnije pesme (Shine on You Crazy.... , Since I've been loving......., ali i jednostavne, ogoljene - Girl (the Beatles), Moon over Bourbon ....(obrada, sa zadnjeg albuma) , pa mi se svidi i po nesto Rammsteina, pa Audioslave, pa ZZ Top, opsti sharenis. Kad je posao u pitanju, onda pokusavam da provalim kakve ce emocije izazvati pesma koju sviram ili snimam, na krajnjem korisniku iste. Onda se slusa sve sto je blisko zanru koji se radi. A sto se domace muzike tice, sto je i tema ovog topika, odrastao uz Smak, Time, Atomsko Skloniste, Leb i sol, nesto kasnije Ekv.... A volim i Gibonnija , zato sto me stvarno seca na neke jako lepe trenutke iz bliske proslosti ( i je*e mi se ko mu je svirao bubanj, bas, sto mu produkcija nema attack.....)
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|