|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 |
|
Pro Member
|
Ne...nisi me skapirao nisam pljunu Ozone
Taman posla I nisam neki masteridzija nego vec godinama kuburim sa tim sranjima oko mastering-a citam o tome i nikako sa obicnim plug-inovima ne mogu da uradim to sto zelim...Ozone cu morati jos malo da isprobavam,ali sam se dosta navezbao sa yamahom...Odavno sam primetio da svaki plug-in daje drugaciji zvuk ,a moji mixevi ne zahtevaju neko prenapumpavanje RMS snage masteringom...i to malo hto hocu da dodam na RMS snazi mi unisti mix sa wavesom ili pojma nemam cime...Ok hvala na savetima.... )))Probacemo i Ozone a Timeworks mi se ne svidja i to ti je ....Mozda ja gresim, mozda sam se jednostavno navikao na Yamahu i to je to )))Pozzzz.... |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|