|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 | ||||
|
Psiho
|
Quote:
Quote:
Quote:
Jasno je da nemash predodzhbu o projektima koje sam predlozhio, jer da imash ne bismo uopche vodili ovu diskusiju. Ove ploche su po mom skromnom mishljenju vrhunac ovakve glazbe u posljednjih deset godina. Radi se o vrlo talentiranim i inovativnim producentima koje uz najbolju volju nitko ovdje ne mozhe kopirati. No slushanje dobre glazbe sve nas inspirira i shiri nam obzore. Ako netko bash inzistira na seoskoj glazbi... nitko ga ne tjera da mrdne dupetom van sela. Quote:
A shto se tiche slushanja malo bi mi bio ovaj topic da navedem sve shto sam analitichki preslushao u samo zadnjih 5 godina otkako postoi ADSL. Slushao sam i prije puno ali to se ne da usporediti. Ipak vidim da ljudi po forumima i dalje gotive iste pop ikone s kraja proshlog stoljecha i da se glazbeno nisu pomakli otkako je MTV postao mjerodavan za glazbeni kvalitet. Upravo zato i sugeriram ljudima da poslushaju neshto van MTV koncepta. Neshto shto se nie radilo za prodaju, festivale ili tirazhu... No badave da ja tebi pricham koje je boje nebo dok ga ti ne vidish sam.
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|